Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sezonki lig şampiyonluğu hem 5. yıldız hemde direkt CL kapısını açıyor bu yüzden inanılmaz derecede önemli. Avrupa'daki listeyi falan çok önemsemiyorum hatta AZ maçlarında rotasyon yapıp elensek üzülmem bile bu sezon ligi hiçbir açık nokta bırakmadan kazanmalıyız. Tüm transferleri olumlu buluyorum Frankowski de gelmeli takımı güçlendirecek hiçbir takviyeden kaçınmayalım bu sezon adına.

Erden Timur değil profesyonel bir ekip ve SD lazım. Bu olsun ki ileride Erden Timur tekrar gelirse hem kendisine o kadar yük binmesin hem de anlattığı daha önemli projelere zamanı olsun ki kendisi bir dahaki gelişinde umarım başkan olacağı için önceki gibi gidip oyuncu ile görüşme vb. gibi o kadar boş zamanı olmayacaktır.
o profil o yaklaşım lazım anlamında dedim - erden timur bu saatten sonra bize başkan olarak lazım.

Üçlüden dönüldüğünde frankın nerde oynayacağını yazar mısınız

4lüde kanat oynayabiliyo mu ya da savunmada net bek

Cuesta’nin boyuna niye bu kadar takildiniz anlamadim, zaten 3’lunun saginda oynayacak.

Bu gençler neden Anadolu'ya gidip daha fazla süre aşıp gelişme isteğinde olmuyorlar acaba? Sonuçta isteyende Konya, Süper lig takımı.

Eğer UEFA kurallarında değişiklik olmayacaksa (ki sanmıyorum) Eyüp gelecek sezon başında Eylül 15'e kadar bir yere ayrılmadan bizde kalırsa, 15 Eylül'den sonra oynanacak maçlarda B listesine yazılabileceği için A listesinde olmasa bile Avrupa'da oynayabilecek.

Ancak bu niteliği 1 sezon sürecek çünkü sonraki sezon yaşı tutmadığından B listesine yazılamıyor olacak.

Sanırım sonraki yıllarda A listesine altyapı oyuncusu olarak kaydedilme şartlarını sağlayamıyor (bundan o kadar emin değilim) ama 1 sezon da olsa B listesinden altyapı oyuncusu gibi oynatabiliyoruz. Bu sene kiralık giderse o şansını kaybediyor.

Bizim yönetim ve Eyüp bu durumun ne kadar farkında bilmiyorum ama belki bir sebep de bu olabilir.

Erden Timur değil profesyonel bir ekip ve SD lazım. Bu olsun ki ileride Erden Timur tekrar gelirse hem kendisine o kadar yük binmesin hem de anlattığı daha önemli projelere zamanı olsun ki kendisi bir dahaki gelişinde umarım başkan olacağı için önceki gibi gidip oyuncu ile görüşme vb. gibi o kadar boş zamanı olmayacaktır.
Kim bu prof ekip

Dünyadaki bilinen başarılı ve başarısız örneklerini yazar mısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt