Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beklentiyi doğru yönetmekle alakalı bu

Düşüşte adama ederi olarak gözükenden fazlasını veriyorsun, öncesinde Skriniar, Pavlovic bir ton isim salıyorsun medyaya

Kanat bekte zaten über isimler çıkmadı, hatta çıkan en iyi isim bu olabilir KWP ile, kariyer anlamında

Suçlu yönetim kısacası

Transfer politikasi olarak suclu yönetim ve teknik heyet cünkü dedigin gibi öncesinde farkli oyunculara gidildi daha iyisi gelecek denildi ve cuesta geldi

Düsüs te denilmesine katilmiyorum acikcasi

Senelerce belcika da en iyi stoperler arasindaydi hatta takim kaptanligini bile verdiler

Daha önce nelsson örnegi de verdim burda bence nelsson da düsüs te degil sadece hoca’nin oyun anlayisina uymadigi söylendi ve oyuncu ayrilmak istedi

Cuesta da yazin copa america dan döndü ve yeni teknik direktörü ile kampi kacirmis oldu,thorsten fink de sint truiden da beraber calistigi smets’i tercih etti

Insanlar belcika ligini takip etmedikleri icin dogal olarak bilmiyorlar bazi durumlari

Ama bilgi sahibi olunmamasina ragmen sosyal medya üzerinden bir algi yaratilmasi da dogru degil

Lan olm sen sürekli forumdasın, yeni futbol projesini de yapıyorsun. Sürekli Fifa etüdleri, + hafta sonları maçların hepsini izliyorsun.

Ya emekli oldun yada günü 42 saat falan yaşıyorsun.

Bu ne lan.
Yapay zeka agentlerini köle olarak mı aldın doğru söyle
Transfer donemleri tasklari gece yapiyorum ustad

Bu polonyali’ya 7-8m bonservis verip niye 2.5 yillik anlasiyoruz ve Cuesta’ya 8m bonservis verip niye 3 yillik anlastik

Demek ki her sezon oyuncu izliyoruz ve transfer doneminden once hazirliklarimiz tamam aciklamalari yalan

Firsat transferi dedikleri kazik transferler herhalde

Sportif direktör değilki Zlatan; danışman

sportif direktörlerin kurdukları kadrolar da dünyada en fazla zarar yazan kadrolardır, orada da mevzu scout ekibidir. Gayet iyi scout ekibin var, doğru utilizasyon gerekiyor o kadar.

İkna süreçlerini de hatipoğlu gibi boş adamlara yaptırmamak gerekiyor, dünyanın her takımına reddedilmenin sebebi sportif direktör değil.
Zlatan'da SD gibi hareket ediyor sonuçta Gimenez işini o yürüttü diyorlardı. Sportif Direktör değil tabi ama iyi bir Sportif Direktör getirirsin. Bu iş yöneticinin elinde olmazsa en azından bu yönetici iyi çıksın kötü çıksın işinden bir nebze kurtuluruz. Biraz daha stabil hale gelir diye düşünüyorum.

Transfer politikasi olarak suclu yönetim ve teknik heyet cünkü dedigin gibi öncesinde farkli oyunculara gidildi daha iyisi gelecek denildi ve cuesta geldi

Düsüs te denilmesine katilmiyorum acikcasi

Senelerce belcika da en iyi stoperler arasindaydi hatta takim kaptanligini bile verdiler

Daha önce nelsson örnegi de verdim burda bence nelsson da düsüs te degil sadece hoca’nin oyun anlayisina uymadigi söylendi ve oyuncu ayrilmak istedi

Cuesta da yazin copa america dan döndü ve yeni teknik direktörü ile kampi kacirmis oldu,thorsten fink de sint truiden da beraber calistigi smets’i tercih etti

Insanlar belcika ligini takip etmedikleri icin dogal olarak bilmiyorlar bazi durumlari

Ama bilgi sahibi olunmamasina ragmen sosyal medya üzerinden bir algi yaratilmasi da dogru degil
Düzenli oynayan adam oynayamıyorsa düşüştedir Nelsson da düşüşte.

Cuesta’nın sorun sisteme uymamak mı değil, niye yerini kaybetti?

Nelssonla ikisi aynı durumda değiller.

Kolay kolay böyle önyargılı olmam ama beklentileri karşılamayacağı çok belli. Taraftar ise kandırıldı yine, yazın olduğu gibi.

Sami'nin övdüğü topçunun iyi çıktığı da görülmemiştir bu arada ama neyse artık inanmış gibi yapacağız.

Ertan Lens kulübü taksitli 1 şekilde 7 milyon euro istiyo diyodu nakit olarak 5 milyon euro diyodu.Türkiye'den başka 1 kulüp de ilgilenmiş ama maliyeti yüksek geldiği için vazgeçmiş..

Sampiyonluk tamamen frankowski hamlesine bagli

Ama 8 milyon euroya falan gelmez

Etüt ettigim kadariyla min 12-13m

Muslera
Cuesta - Sanchez - Abdülkerim
Frankowski - Sara - Torreira - Yunus - Barış
Osimhen - Morata​

Zlatan'da SD gibi hareket ediyor sonuçta Gimenez işini o yürüttü diyorlardı. Sportif Direktör değil tabi ama iyi bir Sportif Direktör getirirsin. Bu iş yöneticinin elinde olmazsa en azından bu yönetici iyi çıksın kötü çıksın işinden bir nebze kurtuluruz. Biraz daha stabil hale gelir diye düşünüyorum.
SD ne yapar oyuncu mu ikna eder? Esas rolü bu değildir sportif direktörün, hocayla planlama yapar sonra o oyuncularla görüşür evet rolüne göre.

Zlatan’ın oyuncuyla görüşmesi onu SD yapmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt