Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sportif direktör değilki Zlatan; danışman

sportif direktörlerin kurdukları kadrolar da dünyada en fazla zarar yazan kadrolardır, orada da mevzu scout ekibidir. Gayet iyi scout ekibin var, doğru utilizasyon gerekiyor o kadar.

İkna süreçlerini de hatipoğlu gibi boş adamlara yaptırmamak gerekiyor, dünyanın her takımına reddedilmenin sebebi sportif direktör değil.
Hasanın dediği kadro mühendisliğini yapacak birisi

Mesele başarı sağlamak ama asıl mesele doğruyu yapmak

Misal lemina gelmeliydi geldi,başarısız olabilir ama bu transferi yanlış yapmaz

İnter nerdeyse 8-10 senedir aynı dizilişle aynı oyun anlayışıyla oynuyo

Eriksende sıkıntı oldu gitti free hakanı aldı benzer oyuncu,lukaku gitti dzeko geldi o gitti thuram geldi profiller hep benziyo

Bizde fox in the box icardi geliyo sonra onla alakasız osimhen onla alakasız morata,hiçbir plan ve mühendislik yok,beklere aldığın son 10 adamın birbiriyle alakası yok tempolu oyun oynamaya çalışıp teknik bek angelinoyu alıyosun

Bunları planlayacak birisi ya da bir ekip lazım,skuatın önerileri okana uymuyo,okanın istekleri bütçe olarak yönetime uymuyo,yönetimin getirdikleri taraftara uymuyo böyle ekip mi olur

67a64928379dc7c0d2a362b2.webp

Bu rotasyona yerli 1 stoper eklemesi gerekiyor.

Son 30 transferden 2si tutmuş zaten gsde Sami de Sami dilinizden düşmüyor. Ben futbolu çok anlamadığımi kabul ediyorum zaten. Çoğunuz da bunu kabul etse yaptığımız sakalara alinmasa küsmese daha güzel olur forum. Salin biraz relax takilin
Takılıyorum ben bu arada, alındıysan kusura bakma.

Frankowski alirsak okadar kötü transfer dönemi gecirmemis oluyoruz, ne dersiniz? Belki cuestada beklenenden iyi cikar, bakalim.
Bence beklenenden daha iyi bir transferi geçirmiş oluruz. Özellikle batshuayi morata değişikliği muazzam oldu. Orta sahaya lemina hamlesi ballı kaymak oldu. Ligin ilk yarısında en iyi çıkış yapan yerli oyuncu ahmet kutucuyu aldık.Bir cuesta soru işareti inşallah iyi çıkar. Transferlerin geç gelmesi dışında bir sorun görmüyorum.

Transfer politikasi olarak suclu yönetim ve teknik heyet cünkü dedigin gibi öncesinde farkli oyunculara gidildi daha iyisi gelecek denildi ve cuesta geldi

Düsüs te denilmesine katilmiyorum acikcasi

Senelerce belcika da en iyi stoperler arasindaydi hatta takim kaptanligini bile verdiler

Daha önce nelsson örnegi de verdim burda bence nelsson da düsüs te degil sadece hoca’nin oyun anlayisina uymadigi söylendi ve oyuncu ayrilmak istedi

Cuesta da yazin copa america dan döndü ve yeni teknik direktörü ile kampi kacirmis oldu,thorsten fink de sint truiden da beraber calistigi smets’i tercih etti

Insanlar belcika ligini takip etmedikleri icin dogal olarak bilmiyorlar bazi durumlari

Ama bilgi sahibi olunmamasina ragmen sosyal medya üzerinden bir algi yaratilmasi da dogru degil
Çoğu yorumuna katılmakla birlikte. Şöyle çok önemli 3 hata var. İlk önce oyuncu bizim aradığımız hava topu özelliğini pek karşılamıyor. Daha sonra zamanlama hatası ve zamanlama hatasının getirdiği maliyet hatası oluyor. Tansferin 1. yada 2. haftası gitsek 5+bonusa alabilirdik kendisini muhtemelen sorun işte burada.

Son 30 transferden 2si tutmuş zaten gsde Sami de Sami dilinizden düşmüyor. Ben futbolu çok anlamadığımi kabul ediyorum zaten. Çoğunuz da bunu kabul etse yaptığımız sakalara alinmasa küsmese daha güzel olur forum. Salin biraz relax takilin
Alınma kanks yav :D Sen bana takıldın alınmadım :D

Takılıyorum ben bu arada, alındıysan kusura bakma.
La yok alinmiyorum diyorum zaten sjsjsjjs benim dediğim topçu tuttu seninki tutmadı falan salmak lazım onu diyorum. Frank gelip sicarsa umrumda olmaz banane yaw. Kendi halinde tr şartlarında hayatta kalmaya çalışan biriyim. Milyonlar kazanan yöneticiler teknik heyet düşünsün:d

Bu takımın yedek kulübesinde sonradan dahil olup skoru değiştirebilecek 1 tane topçu yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt