Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yunus kanat bek oynamasin veya oynayamiyor diye istiyoruz galiba frankowski’yi

Mertens’i artik rotasyon da kullaniriz eger bu transfer gerceklesirse

Insallah, yani bir tek videolardan ve Lens-Arsenal macindan biliyorum kendisini. Bize cuk oturacakmis gibi hissettiriyor ama gelsin sonra anlariz.
bende pace li oyuncuya karşı zaaf var

bunda kaleyi yoklama gibi işlerde var gibi...

avrupa futbolundan gelme - maç az kaçırmış - polonyalı(sağlam çıkıyorlar - en azından disiplinli)

sahada görmek lazım ama poiztif hissiyatım var benimde.

Ribery’yi hatirlatmasi üzdü

Metz den gelip paramparca etmisti sol bekleri

Yazin kacip gitmesinden sonra galiba finansal olarak batiyoruz diye düsündügüm dönemdir

Daha sonra ne batmasi dünya yildizlari gelmeye basladi
Geldiğinde ben gidicem diyormuş zaten üstat.
Ribery bende travmadir. Peder bana ribery forması almıştı. Aldığım ilk GS forması. Formayı aldıktan iki hafta sonra falan gitti herif. Mahallede dalga geçiyordu cocuklar

Emin’i alsak UEFA da yazdırabiliyor muyuz hala +1 olarak

Muslera ve apo dışında zayıf halka kalmaz böylelikle cuesta daha görmediğim için bir şey demiyorum hadi onla 3 olsun.Muslera halka bile değil de gerçi

@Suat Kara üstat frank analizi gelir mi

sevgili sami , - oncelikle merhabalar ,

malesef gunceli kacirmisim , bugun *net'e az once girdim - kusuruma bakma lutfen .
haliyle *forumda da , bugun bana gelen alertler de ilk parfum basligina girip ,mesaj ekleyip genel foruma dondum - sonraki alert senin mesajina simdi denk geldim . :hat:

nacizane ,bahse gecen oyuncuya dair yorum yazacagim .

saygi ve selamlar .

Ribery deyince hep bu kadin aklima geliyor

IMG_8264.webp

Kerem Övet: "Frankowski'yi beğenen biri olarak söylüyorum; ben olsam sol stoper alırdım. Kesinlikle bir stoper daha alırdım." (Eski Açık)
Ben de bu fikre uzak değilim. Kanat bekine atacağın Barış-Sallai-Jelert-Yunus, çok zor durumda kaldın Berkan-Jakobs var. Ama stoper rotasyonu çok zayıf.

İzleyen herkes övüyor bu arkadaşı ama 29 yaşında olması büyük sıkıntı.
Boşver yav, 2 yıl katkı alsak yeter. Zaten buraya gelen yabancılar 2 yıl sonra kadayıfa dönüyor.
Boey'i sattık da ne oldu, gelen parayı kronik Jacobs'a, yetersiz Jelert'e ve ne olduğu bile bilinmeyen Cuesta'ya gömdük. Bu yıl şampiyon olursak suyun karşı tarafı dağılma sürecine girer bir de. O yüzden hamleler ona göre yapılmalı. Bu herif direkt gelip katkı verecek birine benziyor. Dendiği gibi oyun aklı olan ve 3'lüye uygun biriyse piyango vurdu demektir bize. Mariano benzeri bir katkı alabiliriz.

Hiçbir sebep yokken kadrodan çıktıysa bitmiştir bu iş. Hayırlı olsun. İttire kaktıra bağıra çağıra 1 fire ile kapatcaz transferi. Güzel dönemdi, özellikle satışlar iyiydi. Hatip ve Kavukcu, artık pamuklara mı sarar, bal kaymak fıstık fındık börek çörekle mi besler bilemem ama Cuestanın performansı direk bunlara yazar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt