Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
onurcum , ^. sana yazacaktim dun .

bu arada , onceki sayfalarda denk geldigim
bu frank konusunda , - eklenen ,tv yorumcusu _twit yorumu *ribery durumu nedir ? - .

geldikleri donem bazli '' ayni yas grubu bile degiller '' . pek anlam veremedim .

saygi ve selamlar .
Türk spor basınının en az ciddiye alınan kişisi olur abi kendisi. Önemli bir yorum değil yani.

poop.gif

dönene kadar umarım transfer sonuçlanmış olur.

Cuesta’nin bir kac mac goruntulerini izledim. Sampiyonluga oynayan takimda 4’lu defansin stoperi 100% olamaz. 3’lu defansin saginda idare eder. Emin Bayram’in bazi eksikleri oldugu icin sampiyonluga oynayan takimin stoperi olamaz diyordum. Cuesta icin de aynisi gecerli. Hamle zamanlamasi, yeterli olarak sert ve temasli oynamamasi, kolay calim yemesi benim gordugum zayif yonleri. Defansif orta saha olarak daha basarili olur bence.
Türkiye kupasında takılmalı

Cuesta’nin bir kac mac goruntulerini izledim. Sampiyonluga oynayan takimda 4’lu defansin stoperi 100% olamaz. 3’lu defansin saginda idare eder. Emin Bayram’in bazi eksikleri oldugu icin sampiyonluga oynayan takimin stoperi olamaz diyordum. Cuesta icin de aynisi gecerli. Hamle zamanlamasi, yeterli olarak sert ve temasli oynamamasi, kolay calim yemesi benim gordugum zayif yonleri. Defansif orta saha olarak daha basarili olur bence.
Bence bunu yediğimiz kontralara yetişsin diye aldırdı. Arkada sekenleri toplasın, önde bassın diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt