Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimdiden seneye plan yapmaya gerek yok önce yöneticiler değişmeli
Bizi savunanlar da böyle tipler işte
Aynen dünyadaki stoper sıralaması önce Cuestas sonra Dijk
Bu adamı sık görüyordum da yaşlı başlı bir tip neyse
Kaldıramaz ise iki elim ahlatın yakasındaOsimhen
Torreira
Davinson
bunlarda gider statspay
Kim ya bu övenlerkendi taraftarı övüyor
bizimkiler gömüyor
bu adam nelsson gibi dönemden gecmısKim ya bu övenler
Herkes övüyor ama ne hikmetse yedeğe düşmüş
Nelsson meselesinde öven de yeren de çok mesela ki Nelsson çok daha iyi stoperdir o heriften stoperlik özelinde
Herkes aşırı seviyor ama Genk bize vermiş kafasından çıkın
Cuesca soru işareti dışında takıma katılan 3 oyuncu için de kimse kötü diyemez, verilen ücretler de dahil.kutucu, lemina ve morata. Bats dan çıkmak ziyech den çıkmak da artı yazar bence. Nelson gidişi ucuz gibi gözükse de 2 senedir gitmek isteyen ve bu sene bence oynamak istemeyen oynadığında da saatli bomba gibi oynayan oyuncunun gidişine birşey diyemem. Gerisi hoca, oyuncuların motivasyonu ve isteği, bir de adil bir federasyona kalmış işler...franzda gelince kadro kalitemiz bariz şekilde artmıs olacak ara transfer döneminde
lig icin yeterli
Barış öncelikle hücum oyuncusudur benim için her daimGerektiğinde barış mı? Barış artık bu sistemde kanat bek olarak 11 oynar...
ara transfer dönemınde ziyech ve batsuayiyi göndermek bile başarı sayılırdı eskiden..Cuesca soru işareti dışında takıma katılan 3 oyuncu için de kimse kötü diyemez, verilen ücretler de dahil.kutucu, lemina ve morata. Bats dan çıkmak ziyech den çıkmak da artı yazar bence. Nelson gidişi ucuz gibi gözükse de 2 senedir gitmek isteyen ve bu sene bence oynamak istemeyen oynadığında da saatli bomba gibi oynayan oyuncunun gidişine birşey diyemem. Gerisi hoca, oyuncuların motivasyonu ve isteği, bir de adil bir federasyona kalmış işler...
Burda 23:00 yaw üstelik 19:00 gibi burda hayat bitiyor, dağın başındayımorda daha saat 21:00
Sistemsel olarak söylüyorum zaten. Bence de hücum oyuncusu ama kanatlarda sadece kanat bek oynayacaksa 1. İsim Barış tır.Barış öncelikle hücum oyuncusudur benim için her daim
Fakat kanat bekte de bol bol izleriz bence de