Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana genç İspanyol'un adapte olup şöyle gümbür gümbür oynaması zor veya en azından uzun sürer gibi geliyor. Evet Frankowski yaşından dolayı parayı geri alamayacak şekilde gömme transferi olur doğru ama bekte bu kadar karavana atmışken sanki ben ona daha yakın hissediyorum kendimi, performansı daha garanti geliyor bana.

İkisini de alalım en iyisi. Hem Fran solda da oynuyor, diğeri de çok mevkide oynayabiliyor. Seneye kadroda değişimler gidenler alan olunca ikisini de farklı mevkilerde de kullanabiliriz belki. Yabancı kontenjanını da bilmiyorum nasıl hallederiz :D

10+bonuslar şeklinde bitebilir juanlu
1738965296425.webp

Ayrıca ben Sara için 2. ligden topçu alınmaz da demedim, verilen bonservis gözümü korkutsa da "bu para verilmez" demedim. Bizim oynadığımız sistem özelinde yine yumuşak ve ofansif bir orta saha aldığımız için endişelerim vardı, bunları dile getirdim ama kesinlikle Cuesta transferi gibi karşı çıkmadım, isyan etmedim, aman aman olumsuz şeyler de yazmadım.

"Aynısını Sara'ya da yaptınız" eleştirisini kabul etmiyorum, başkalarının başka transferde yaptığı şeylerden dolayı beni sorumlu tutarak mantıklı Cuesta eleştirilerini değersizleştirmeye çalışmayın.
Hocam, neden kişiselleştirdiniz ki, elbette sara için ne yazdığını bilecek durumda değilim. Topçu sahaya çıkmadan eleştiren kesimi kastettim. Takıldığınız nokta yedek meselesi; adam 5 yıl boyunca hep oynamış ve son yarım sezon sallanmış; bu onun yedek olduğu anlamına gelmez. Israrla “yedek” deniyor. Formsuz bir dönemi olabilir hoca değişikliği etkilemiş olabilir hoca ile ters düşmüş olabilir, malum yazın ga kupasında oynadı, çok fazla maç etkilemiş olabilir vs.. bu adama yedek denmez. Ayrıca artık bizim topçumuz, desteğe ihtiyacı olabilir, desteğimizi gösterirsek belki Florya suyu onada nasip olur, çok iyi performans verir, kazanan da biz oluruz. Hiç izlemedim, ancak ümitliyim kendisinden, çünkü milli takım partneri ile beraber olacak; muhakkak onun da (Sanchez) görüşü alınmıştır.. Algıya kurban etmeyelim topçumuzu, demek kötülükse eğer, buyurun ben sustum..

Sağ bek nöbetine devam mı diye derken alamıyoruz diye paylaşmış demek adam niye gaza geldiniz

cuestaya aldığımız parayı açıklamayıp muhabirlere g.tten 5 fln diye sıksak lens de herifi 6 ya falan verir. ama bakıyolar cuestaya 8 vermiş 10 istiyelim diyolar. şu kap saçmalığından bi türlü kurtulamadık.
üstüne birde maaşlarınıda yazıyoruz

bir ofiste çalışanlar birbirinin maaşını bilmez mesela . aptalca mantıksız bir iş.

cuestaya aldığımız parayı açıklamayıp muhabirlere g.tten 5 fln diye sıksak lens de herifi 6 ya falan verir. ama bakıyolar cuestaya 8 vermiş 10 istiyelim diyolar. şu kap saçmalığından bi türlü kurtulamadık.
Katılıyorum. Biz neden kap açıklaması yapıyoruz ki, mali genel kurullarda açıklarsın toplam maaş bütçesini ve toplam bonservis harcamasını tamamdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt