- 21 Ocak 2010
- 72.598
- 51.058
- 5.003
ne yakisrdi bu kadroya amaBoey'i geri ver. @Bayern Münih
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne yakisrdi bu kadroya amaBoey'i geri ver. @Bayern Münih
meyvesini alacaksan alsın zaten yavAlt yapı işi bizde zor ya olsa bile en az 10 yılımızı alır. Oynatmiyorsak kiralayalim en iyisi Belçika, Avusturya vs liglere biz gidiyoruz 2.3. liglere kiralıyoruz yav orada adam mı gelişir. Oralar cehennem gibi bizim takıntılı hocalar genelde tecrübeli 30 yaş üzeri adamları oynatıyor.
Bak bu çocuk benim kardeşimle beraber oynuyordu. Kardesimi izlemeye gittim bir kere bu çocuk dikkatimi çekti sonraları tekrar izlemeye gittim. Cocukta acayip bi teknik oyun görüşü vardı. hocası bunu sağ bek oynatiyordu kardeşime sordum o çocuğu niye sağ bek oynatiyor dedim hızlıymış devamlı git gel yapıyormuş.Garibimin elinden tutan da olmadı oradan oraya savrulup durdu.
![]()
Ertuğrul Er - Oyuncu profili 26/27
Ertuğrul Er, 27, Türkiye ➤ DJK Gebenbach, 2024'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: - ➤ * 5 Eyl 1998, Samsun, Türkiyewww.transfermarkt.com.tr
Boey'i kaybettiğine üzülürken neredeyse aynısı Juanlu'yu bulup sevinen galatasaraylı bir abla : )bu kim
Alt yapı işi bizde zor ya olsa bile en az 10 yılımızı alır. Oynatmiyorsak kiralayalim en iyisi Belçika, Avusturya vs liglere biz gidiyoruz 2.3. liglere kiralıyoruz yav orada adam mı gelişir. Oralar cehennem gibi bizim takıntılı hocalar genelde tecrübeli 30 yaş üzeri adamları oynatıyor.
Bak bu çocuk benim kardeşimle beraber oynuyordu. Kardesimi izlemeye gittim bir kere bu çocuk dikkatimi çekti sonraları tekrar izlemeye gittim. Cocukta acayip bi teknik oyun görüşü vardı. hocası bunu sağ bek oynatiyordu kardeşime sordum o çocuğu niye sağ bek oynatiyor dedim hızlıymış devamlı git gel yapıyormuş.Garibimin elinden tutan da olmadı oradan oraya savrulup durdu.
![]()
Ertuğrul Er - Oyuncu profili 26/27
Ertuğrul Er, 27, Türkiye ➤ DJK Gebenbach, 2024'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: - ➤ * 5 Eyl 1998, Samsun, Türkiyewww.transfermarkt.com.tr
artis fln mı bu hatunBoey'i kaybettiğine üzülürken neredeyse aynısı Juanlu'yu bulup sevinen galatasaraylı bir abla : )
Yere bakan yürek yakanBu Cuesta gariban birine benziyor taraftar çok yüklendi ahını alacağız şampiyonluk gidecek.
Boey baya zayıflamış
şu an varya bu taraftar "boey bitmiş" der.Boey'i geri ver. @Bayern Münih
Sen boyle dedikce oyuncuya olan beklentim gidiyor yaw.Cuesta mukemmel oynayacak gibi geliyo ya
ergen olduğu içinSamiyen niye habire twit atip siliyor?

harbiden bu hale dönüştü bu iş.gsyiada koyim
bi haber almıştır girip girmemek için tutuşuyordur şu an etkileşime...Samiyen niye habire twit atip siliyor?