Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
videolarında da hızlı bir şeyini görmedim hani o milletin dediklerini ispatlayacak. bir tek Belçika liginin sakatlık olmadan en hızlı oyundan alınan adamı özelliğine sahip.
Neyse ya yoruldum cidden.

Urfalı bir beceriksiz yüzünden 15 kağıt daha çöpe gidecek, hayatında o kadar parayı bir arada görmemiştir ama GS parası olunca harcıyor.

Şampiyon olursak bir tek şu altına girdiğimiz maliyetlerin karşılığı çıkar o da doğrudan CL katılımı olacağı için yoksa tekrar döngüye gireceğiz. Umarım bu yönetim BAY'ı satmaz.

Hmpf.webp

"Hmmpf" dosya adı bile aynı

Skriniar’ın esas profili budur

Abdülkerim’den bile bi tık yavaştır kendisi

Ekli dosyalar

• IMG_2347.webp
    IMG_2347.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 28
Uzun boylu oyuncular uzun mesafede özellikle gençliklerinde daha hızlıdırlar, kısalr ise kısa mesafede daha hızlıdırlar o yüzden hız hızlanma farkı var zaten.

Ancak uzun olanlar yaş ilerledikçe o hızı kaybederler, hızlanmaları da iyi değilse ağırlaşırlar, çoğu oyuncunun 30 sonrası düşme sebebi fiziksel dezavantaj noktasına gitmeyi pozisyon bilgisiyle kapatamamasıdır. Skriniar’ın hızı düşmüştür kısacası.

Skriniar hakkında benim henüz bir fikrim oluşmadı güncel durumu hakkında ancak Cuesta’dan daha iyi performans vermemesine pek ihtimal vermiyorum.

Bu Carlos Cuesta işinin tadı kaçmaya başladı adam sahaya çıksın görelim iyi mi kötü mü nerdeyse başarısız olsun diye dua edecekler var

Sami yen haber ne yazacaksa yazamıyor ,

fener penaltı tiviti basıyor bu aralıklarda.

oh saldı dünyaya "kapışın" haberini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt