Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.757
- 26.556
- 1.988
Az denen köy takımından bile korkar oldu millet 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Milli takıma giderse ülkede iç savaş çıkar. Küfürlü tezüratı var, oyuncu seçimleri ülkeyi 4e böler.Reis bakınıyorum genel sosyal medyaya
Okancı sayısı max 10
Eğer her biri aynı hesaba ait değil farklı kişilerse tabi
Bataklığı kuruttuk allahın izniyle sezon sonu şamp olarak hocamızı milli takıma ya da hull city e uğurluyoruz
Dursun başkan ve EN UFAK ROL oynamyan ikinci başkana yazar bu durumlar işte.Çokta umrundaydı hatiple, kavukçunun. Gecen sene kim tanıyordu bunları, ohh mis gibi hergün çarşaf çarşaf bedava reklam. Haram zıkkım olsun kulüp üstnden para kazananlara.
Geçmiş olsun.Halisahada menisküsu yirttik ağrıdan dayanamıyorum @Oğuzhan Sesko nasıl bir nazarın var abv
Hurra hücumdan başka bi halt bilmeyeni clde üstelik 8 maçta naparlar biliyo musunşampiyon olursa niye gitsin be yav - CL TDliği - güzel kontrat vs hayat güzel ve keyifli ki okan hocaya
adam kendi üstüne baskıyı atıyor karakter yapısıyla
bu sezon başı ve geçtiğimiz süreçte ama dedikleriyle arada ters düşüyor olması tatsız oluyor.
RFS yi yenemedin, Kiev‘e 3-1 den maç verdin, Malmo‘yu yenemedin, Alkmaari yenemedin, Elfsborgdan evinde 3 tane yedin o maçı da veriyordun az daha. Neye göre kime göre favoriyiz?Şu kadro kalitesi Az yi nasıl geçemez, inanılmaz bi durum. Az kim köpek aga, ne korkuyonuz, ordaki maçta hakem kurtardı son saniye onları.
buna katılıyorum - her ne kadar üzülsemde bu sezon özelinde YB ye elenmiş olmamız bir kötünün içinden iyiyi bulma misali belki sezonu kurtardı.Hurra hücumdan başka bi halt bilmeyeni clde üstelik 8 maçta naparlar biliyo musun
Şlden dönüşlerde ligde naparlar
Sergenin bjksi gibi 2.maç sonu 20 sakatla tüm kulvarlara havluyu atar yuppi clden alıyoruz dediğin 30 milyonla da 100m euroluk maaş bütçesine sahip oyuncu grubunın mazotunu ödersin
Ya sen okana ya okan sana by by der 5 senelik açılmanın acısını 5 sene boyunca riekerinklerle telafi etmeye çalışır burda da zeki yavruyu adil demirbağı tartışırsın
ortasahadan adam atsaydı epik oynadığın TOT maçı 3-3 bitiyordu.RFS yi yenemedin, Kiev‘e 3-1 den maç verdin, Malmo‘yu yenemedin, Alkmaari yenemedin, Elfsborgdan evinde 3 tane yedin o maçı da veriyordun az daha. Neye göre kime göre favoriyiz?
Elersek normal sonuç kimse kendine pay çıkarmasın diye dedim, okan ve pastacılarRFS yi yenemedin, Kiev‘e 3-1 den maç verdin, Malmo‘yu yenemedin, Alkmaari yenemedin, Elfsborgdan evinde 3 tane yedin o maçı da veriyordun az daha. Neye göre kime göre favoriyiz?
bu arada çarşamba günü galibaNerdesiniz duayen gsliler
Okan efendiye hesap soramayan çapsızlar, taraftara çok güzel sitem ediyorlar. İsmimizle cismimizle kadromuzla favoriyiz, ha teknik heyetinle yönetiminle rezil kepazesin o başka.RFS yi yenemedin, Kiev‘e 3-1 den maç verdin, Malmo‘yu yenemedin, Alkmaari yenemedin, Elfsborgdan evinde 3 tane yedin o maçı da veriyordun az daha. Neye göre kime göre favoriyiz?
Bravo 2ci baskanim metin, transfer sihirbazlari ibrahim ve kavukcu ağabeylerimAvrupa yi çok fazla kafaya takiyorsunuz bence.
2 bilemedin maks 4 maçı oynayacağız sonucta. An itibariyle Alkmaar maçında bile favori olarak görmüyorum kendimizi.
Odaklanmamiz gerek yer kesinlikle lig
Eğer dedikleri gibiyse Cuesta kadroya falan giremez, Metehan bile onun önünde olur. Hesabını okanla hatip bi zahmet versinler ve ceplerinden karşılasınlar.Frank gelsin de Sallai yedeğe düşsün. Fener maçında paso faul yapıp duran top fırsatı vereceği kabus gibi. Cuesta'nin Ceko'nun omzuna filan denk gelmesi. Offff bir stoper daha alalım
Maçlar yeşil sahanda oynanıyor dostum. Ona göre saydığım her maçta yine favoriydin. İlk maçta seni önceki maçlarda tasiyan 2 kilit oyuncusu da olmayacak belirtmek isterim. Kendimizi dev aynasında görmeyi biraksak iyi olur. Avrupa liginin en kolay fikstürü bizdeydi bu arada. Yine de yapamadıkOkan efendiye hesap soramayan çapsızlar, taraftara çok güzel sitem ediyorlar. İsmimizle cismimizle kadromuzla favoriyiz, ha teknik heyetinle yönetiminle rezil kepazesin o başka.
Özellikle ilk maç kesinlikle favori değiliz bence. İstatistikler yalan söylemiyor maalesef.Az maçında favori olan biz değiliz bence kendimizi kandırmaya gerek yok. Ben bize %50 bile vermem.