Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.250
- 7.142
- 2.358
Bu transfer sezonu bizde niye devlet kurumu gibi,cumartesi,pazar hiç haber gelmiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sallai mi köpek gibi oynadı ?hayır sana 6 ay köpek gibi oynamış adama bunu yapamazsın allahtan senin gibiler kulübü yönetmiyor
Baris yunus sara lemina torreira morata osimhenli 1 mac izlemek istiyom
frankowski işi oldu diyelim. kadro böyle oluyor:
muslerahamle:
cuesta -- sanchez -- apo
frankowski ----- lemina -- torriera -- sara ----- BAY
morata
osimhen
kale: günay
stoper: kaan, metehan
sağ kanat bek: sallai, jelert
sol kanat bek: jakobs, jelert
orta saha: yunus, berkan, demirbay
forvet arkası: mertens, yusuf demir
forvet: kutucu, icardi
böyle 15 yabancımız oluyor. 12+2 kişiyi ayrdık diyelim. veda edeceğimiz 1 kişi kim olur sizce?
icardi ülkeden ayrıldı. belki icardi'ye lisans çıkarmama işi gelebilir. o olmazsa diğer seçeneğin yusuf/jelert'ten biri olacağı kesin. iş oraya kalırsa o isim bence jelert olur gibi.
siz ne diyonuz?
bence icardi'ye lisans çıkarmayacağız.
evet adam çıktığı hiçbir maçta ikili mücadeleden kaçmadı yatmadı hiçbir maç hiçbir dakikaSallai mi köpek gibi oynadı ?
övme lan adamı artık gırtlağından içeri sonda sokacam.Abartma
bu arada ben genel olarak yukarıdaki geniş kadroyu sevdim. bayağı iyi ve alternatifli bir kadro. (frankowski'nin geldiği durumda).frankowski işi oldu diyelim. kadro böyle oluyor:
muslerahamle:
cuesta -- sanchez -- apo
frankowski ----- lemina -- torriera -- sara ----- BAY
morata
osimhen
kale: günay
stoper: kaan, metehan
sağ kanat bek: sallai, jelert
sol kanat bek: jakobs, jelert
orta saha: yunus, berkan, demirbay
forvet arkası: mertens, yusuf demir
forvet: kutucu, icardi
böyle 15 yabancımız oluyor. 12+2 kişiyi ayrdık diyelim. veda edeceğimiz 1 kişi kim olur sizce?
icardi ülkeden ayrıldı. belki icardi'ye lisans çıkarmama işi gelebilir. o olmazsa diğer seçeneğin yusuf/jelert'ten biri olacağı kesin. iş oraya kalırsa o isim bence jelert olur gibi.
siz ne diyonuz?
bence icardi'ye lisans çıkarmayacağız.
yok ya, ideal onbir + yedekler gibi yazmadım ben onu. öyle denk geldi. total oyuncu grubu gibi düşün onu sen.Sezonun en iyisi yunusu yedek mi bıraktın
tamda alanya maçı öncesi ....
Durum ne
çaykowski'nin kulübünü ikna etmeye uğraşıyoruz. bir de ben son olarak yerli bir stoper istiyorum. (tercihen ahmetcan kaplan).Durum ne
değişik 1 charBu Ulaş Anlı fenerli olabilir mi yav adamı sadece Cuesta ve Sallai överken görüyorum ne hikmetse ya ben denk gelmedim ya da adam anormal harbiden

Deniz zorlunun vasat adam öven versiyonu gibideğişik 1 char![]()