Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte bir maç üçlü denersin nasıl olcak diye; onu bile denemedi

Defansif konuda da emin değilim geçen sene bizi tokatlayan bir Bayern var onda da mevzu Angel değildi

Hatay’a da Davinson yüzünden yenildik geçen sene

Boey zaten referans alınmamalı, tam bir exception idi geçen sene ilk devre performansı
İç sahada bayerne karşı angelino yerine kazımcanı tercih etmesi hocanın takıntı seviyesi hakkında erken ipuçları vermiş aslında

O değilde Zaha’yı anlayabiliyorum uyumsuz falan da biz nasıl Angelino’dan faydalanamadık yav

Adam bayağı oyun kuruyormuş, sıfıra iniyormuş akıllı şekilde, o düzende bile

Roma’da da bayağı iyi bu sezon

Çok garip cidden; dümdüz koşan adamlara artık son vermek lazım
Bilemiyorum ama Jelerti, Yusufu, Eyübü bi yerlere vercez, sonra oturup ağzımız açık izlicez gibi.

Bilemiyorum ama Jelerti, Yusufu, Eyübü bi yerlere vercez, sonra oturup ağzımız açık izlicez gibi.
Jelert Kopenhag’da sırıtmıyordu ama çok kademeli ve dar alanda savunuyorlardı, o tarz bir takım dışında bence olmaz, bir kere kesinlikle büyük takım oyuncusu değil

Yusuf her zaman patlama yapabilir kariyerinin bir noktasında ama yapamadıysa hata onda

Eyüp biraz karı meraklısı gibi

Bu arkadaşa da teklif yapalım sn. işe yaramaz yönetim kurulu

Angelino itini geçen roma napoli maçında izledim hatta kasa kuponunu yaktı şerefsiz son dk attı. Her neyse angelino defansif olarak hala aynı romada savunma namına sıçtı maç boyu hücum tarafında iyiydi. bizim tempoyu pek kaldırmaz romada sadece ileride bekliyordu kalsa gene küfürü yerdi.

Jakobsun sakatlık ne zaman geçecek bir bilgi yok mudur yav? Sezonu kapattı herhaklde bizimkiler eren çöpüne 5 kağıt teklif ettiyse

Jackson Tchatchoua'nın takım Atalanta'dan sahasında 5 yiyor...

Daha komiği Angelino’yu alsak Jacobs’dan daha ucuz olacaktı :asd:
40 takla attık almamak için, gittik 2 katına Jelerti aldık, 1,5 katına sakat Jacopsu aldık.

Adam iyiyse 20-25-30 vercen aga ben bunu bilir bunu söylerim. Aha Boey gitti yerine adam almak için 20 küsür şimdiden çöp oldu, 1 tane daha gelcek en az 10 milyona al sana 30. Aynı şey Gomisten sonra da oldu.

O yüzdendir Osimhene 70 milyonu direk gömsümler alsınlar.

Jelert Kopenhag’da sırıtmıyordu ama çok kademeli ve dar alanda savunuyorlardı, o tarz bir takım dışında bence olmaz, bir kere kesinlikle büyük takım oyuncusu değil

Yusuf her zaman patlama yapabilir kariyerinin bir noktasında ama yapamadıysa hata onda

Eyüp biraz karı meraklısı gibi
Hangimiz değil üstat hangimiz

Transferi kapatalı 4 gün oluyor.

Angelino'ya seni almayacağız diyerek lig maçlarında oynatmayıp, CL maçlarında 11 oynatmak çok dahiceydi. Veda mesajında da lafı sokup gitmişti zaten sadece takım arkadaşlarına teşekkür ederek.

Florya suyu diyoruz da son giden isimler hep sitem ederek gidiyor, tesadüf diyemeyiz.

Sadece sen değil kimse 11e yazmıyo

Sağda oynatılmayacaksa
Eli kolu çenesi rahat duracaksa
2.5m euro isteğini de rafa kaldıracaksa

Banko oynar oynamalı da
3lü oynayıp kanatları barış frankowski/sallai yapacaksak 10 noda mertensle rotasyona girmesi en ideali ama orta sahayı torreira sara lemina yaparsak yer kalmıyor. kanat almaktan vazgeçip yunusu solda kullansak daha iyi olacak gibi

Ancelino tam bi çöp tenekesiydi bence ayak kalitesinin iyi olması yetmiyodu

Hele her rakibi 85 metre uzaktan savunması yok muydu aman allahım böyle izliyodum

GjHV1PNWEAAFjSR.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt