Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadece sen değil kimse 11e yazmıyo

Sağda oynatılmayacaksa
Eli kolu çenesi rahat duracaksa
2.5m euro isteğini de rafa kaldıracaksa

Banko oynar oynamalı da
vallahi ben ilk onbir/yedek gözüyle yazmadım o kadroyu, tekrar edeyim. diğerlerini bilmem.

herif kadrodaki en kreatif topçu. kesinlikle oynamalı, oynar da zaten.

Sadece sen değil kimse 11e yazmıyo

Sağda oynatılmayacaksa
Eli kolu çenesi rahat duracaksa
2.5m euro isteğini de rafa kaldıracaksa

Banko oynar oynamalı da
ümit özat fb ye çağırmış bunu midem bulandı şu kontrat muhabbetini acilen bitirsin topunu oynasın burası Galatasaray şımarıklığı kaldırmaz İcardiye ona buna taviz vere vere ciddiyeti saldık iyice.

3lü oynayıp kanatları barış frankowski/sallai yapacaksak 10 noda mertensle rotasyona girmesi en ideali ama orta sahayı torreira sara lemina yaparsak yer kalmıyor. kanat almaktan vazgeçip yunusu solda kullansak daha iyi olacak gibi
Mertens toreira yunus lemina sara

Bunların ikisi yedek kalacak ama hangisi merakla bekliyorum

Erden başkan’ın tutmayan transferlerinin kalitesi şaka mı?Tete bile iş yapıyor panada…

Birde şimdiki heriflere bakın para var saçıyorlar saçma sapan adamlara.

Angelino itini geçen roma napoli maçında izledim hatta kasa kuponunu yaktı şerefsiz son dk attı. Her neyse angelino defansif olarak hala aynı romada savunma namına sıçtı maç boyu hücum tarafında iyiydi. bizim tempoyu pek kaldırmaz romada sadece ileride bekliyordu kalsa gene küfürü yerdi.
3-5-2 hücumcu adamı biz 4lüde oynattık hem ileri hem geri gel dedik onun açığını kimse kapamayınca olan oldu.Beklenmedik birşey değil bu tamamen hocaya yazar.Sadece oda değil köhnde aynı.

bence salt yedek/ilk onbir kavramı eskide kaldı yaw.

maçlar 7'de başlıyor 9 buçukta bitiyor artık :d min 110 dk top oynanıyor neredeyse her maç.

bunun sakatlığı olur, cezası olur, formsuzluğu olur... hepsi gayet iyi dakika alır bence.

Angelino bize hiç uymadı yav 1-2 maç idare etti diğer maçlarda hep leş attı Kazımcan bile daha fazla katkı vermiştir oynadığı sürede.

1739029414113.webp

morata osi varken sarayı ofansif 8 / 10 umsu gibi mertens yerine kullanmak lazım lemina tor arka desteğiyle bnce.

kalabalık ortasaha kanatları ve bekleride ykarı çekecektir

bence salt yedek/ilk onbir kavramı eskide kaldı yaw.

maçlar 7'de başlıyor 9 buçukta bitiyor artık :d min 110 dk top oynanıyor neredeyse her maç.

bunun sakatlığı olur, cezası olur, formsuzluğu olur... hepsi gayet iyi dakika alır bence.
Öyle bir şey yok net 11 her zaman vardır

Sen ilk 11 başla 45dk oyna devrede çık ben 45 oynıyım tribe girerim niye veli İlk 11 diye

Kaldı ki okanın kadro harmanlaması da fecaat yedek kalan hayata küsüyo

O beşliden yedek kalması gereken ikili mertens ve toreira bakalım cesaret edebilecek mi

Şu an için diyorum tabi mertens geçen sezon ki haline gelir lemina kamil gibi takılır o yedek beklemeli o zaman da adalet neyse o olacak

kontenjan işi için ne planlıyoruz acaba

bir anda yusuf kira haberi gelirse biri geldi demektir olarakta bakıyorum

(ya da icardi dondurma işi)

ama icardiyi dondurursan 2 yabancı tribünde olacak - sakat jakobs ile yüksek ihtimal yusuf olacak gene...o yüzden yusufu kiralamak oynaması için daha mantıklı.

ama icardiyi dondurursan 2 yabancı tribünde olacak - sakat jakobs ile yüksek ihtimal yusuf olacak gene...o yüzden yusufu kiralamak oynaması için daha mantıklı.
yusufu yarım sezon da olsa ardaya teslim etmemiz lazım

"sözleşme dondurma" değil de, "lisans çıkarmama" diyelim.

morata osi varken sarayı ofansif 8 / 10 umsu gibi mertens yerine kullanmak lazım lemina tor arka desteğiyle bnce.

kalabalık ortasaha kanatları ve bekleride ykarı çekecektir
Aga yunus oynayamıyo o zaman lemina tor sara mertens yunus bu 5liden 2si rotasyon olacak (frank ya da başka as sağ kanat gelirse)

3lü abdülü kurtarmış oldu ilk yedeğe çekilmesi gereken isimken

40 takla attık almamak için, gittik 2 katına Jelerti aldık, 1,5 katına sakat Jacopsu aldık.

Adam iyiyse 20-25-30 vercen aga ben bunu bilir bunu söylerim. Aha Boey gitti yerine adam almak için 20 küsür şimdiden çöp oldu, 1 tane daha gelcek en az 10 milyona al sana 30. Aynı şey Gomisten sonra da oldu.

O yüzdendir Osimhene 70 milyonu direk gömsümler alsınlar.
Yaza kaleci stoper ve ofansif orta saha lazım olacak onlar olmadan imkansız Osi falan

Muhtemelen hocamız bir bek daha ister hatta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt