Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.757
- 26.556
- 1.988
okan bizden korktu takımla idmana aldıLemina idmana çıkmış takımla, yarın süre alır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
okan bizden korktu takımla idmana aldıLemina idmana çıkmış takımla, yarın süre alır
vay salak vay![]()
Jason Denayer - Oyuncu profili
Jason Denayer ➤ 31 Oca 2025'den beri kulüpsüz ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 500 bin € ➤ * 28 Haz 1995, Jette, Belçikawww.transfermarkt.com.tr
Bu lavuk da ne bitti be
Senin o avatarını ayrı yaptığın transferleri ayrı dübelleyeyim Kavuk!
locko mu?şu yazın bi sol bek vardı. Boey in sol bek versiyonu, çapraz mı ne kopartmıştı. Neydi onun adı
yok, 358 pozisyonda oynayan bir herif gelecelaslında sağ bekten vazgeçip oraya ayrılan paraya genç hücumcu alsak kanat ve 10 numara özellikli daha iyi olabilir.
Okan Buruk bizi nasil alistirdiysa, defans kaleci cok onemli de degil kafasina geldik herhalde.Barış-torreira-sara-lemina-yunus
osimhen-morata
1 maça böyle çıkalım çok merak ediyorum nasıl olcek
Ben hatipoglu oldugundan supheleniomBu Ulaş Anlı fenerli olabilir mi yav adamı sadece Cuesta ve Sallai överken görüyorum ne hikmetse ya ben denk gelmedim ya da adam anormal harbiden
Ya öyle ya akrabası yoksa aksi durum üzücü. Bari öyleyse duyum verse de vasat ovuculugu katlanabilir olsaBen hatipoglu oldugundan supheleniom