Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SAMIYEN HABER /INSTAGRAM-Hikayesinde paylaştı Arnau Martinez'in valenciada oynayan ablasının kocasi Secundo Saykovsky 10 gün önce menajerler tarafından onerildiginde bonservisi için 5 milyon istediler.7 gün sonra Arnau Martinez önerisi geldi ve yönetim değerlendirmeye aldı.ama 14 milyon serbest kalma ücreti az geldiği için en azından yıllığı 1 milyon fazla olsun istenince görüşmeler durdu.

barcelona baktı bizimkiler klüp klüp dolaşıp para dağıtıyor dediler penayı bakalım çakabilir miyiz. yok flik kızmış fln bizimkileri tuzağa düşürme amaçlı hep.
kazıklama konusunda seri ateş altındayız :

1739033933774.gif

Frankowski olacaksa bugün olsun yoksa bunlar gider yine son gün menejer önerisine 10 milyon döker panikten

Franki işi daha 2 3 gün sürer gibi

Ulan Yakup'un opsiyon zorunluymus ya ben opsiyon yok sanıyordum. Püü sana ibram

Cok ilginc. Ilk defa bir futbolcunun ortada anlasma olmadan maca cikmayi ret ettigini gördüm. Frank bizi gercekten cok istiyor demek ki.

Cok ilginc. Ilk defa bir futbolcunun ortada anlasma olmadan maca cikmayi ret ettigini gördüm. Frank bizi gercekten cok istiyor demek ki.

Lensde net 850 bin euro maaşı var biz minimum 2m teklif etmişizdir. Yaşı 29 oyuncu profili olarak da arapların vs almak isteyeceği tipte bir adam değil kariyerinin fırsatı bu gelmeyi istemesi normal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt