Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 yıldızlı armayı koymuş tinercileri de delirtti sonunda
tenor.gif

Son düzenleme:
bu dönem bek almamamız çok daha hayırlı

bu sezonu muhtemelen hocanın içine sindiğinden değil mecburiyetten 3lü oynayacağız

buna göre bek alırlarsa hoca seneye muhtemelen yine 4lüye döner ve adam yine boşa düşer

şu an acele kanat bek ihtiyacımız yok

bence sol stoper alalım marcao ayarında yatırım için

Gelirlerimiz Erden Timur sayesinde aşırı arttı ama harbi çok para harcıyoruz. Bu seneyide şamp kapatıp seneye Erden Timur'u başkanlığa ikna edip artık sürdürülebilir bir yapılanmaya gitmek lazım. Lig için harcanan para artık abartılaştı.
Karşı yakadaki manyak yüzünden oluyor biraz da. Bizden düşük gelirleri ve daha çok borçları olmasına rağmen deli paralar harcıyor. Lig şampiyonluğunu artık hayat memat meselesi yaptı manyak herif.

Philip Mwene diye birini istemisiz mainz den. Paf takimda yegen var o söyledi. Oyuncuyu tanimiyorum

Adımı Ahmet Mwene olarak değiştirir misiniz???

Lens bize tekmeyi vurmus simdi gördüm, abv

Bu dönem ret manyagi olarak tarihe gecmistir

Taraftar doğru bakmıyor söylemleri var da yaza bakalım.

Doue istendi herkes pozitifti alınamadı Jelert geldi pozitif olan da vardı ama ciddi şekilde yüksek maliyet ve düz oyuncu diyen de vardı

Mctominay istendi, sorgulandı biraz mevkisizliğinden ama ok denildi, Wendel istendi aynı şekilde yüksek bedel söz konusu olunca taraftar vazgeçin dedi, Sara geldi biraz muallaktı çünkü oyuncunun iyi olduğunda hemfikirdi herkes lakin maliyet ve Torreira arkasına adam düşüncesinde acaba farklı tarza mı gidilmeli sorusu vardı ki o dönem Osimhen söz konusu değildi.

Jacobs gelecekti, insanlar aradaydı mesela ben fena bulmamıştım ama sakatlık ve özel hayat konusunda hemfikirdik.

Taraftar Zalewski’yi istedi mesela, alınamadı, Sallai nötr karşılandı ama herkese göre maaşı yüksekti.

Bu dönem biraz daha farklı ama yazın taraftar tepkileri genel olarak doğruydu. Bu dönem Dybala istenmedi mesela ama Avrupa olmadığı yerde şu an Dybala bizi kalkındırırdı, Mika hype’ı oldu herkes çok istedi ama maliyet soru işaretiydi genel olarak. Gouri ile Wahi fazla istenmedi farklı sebeplerden.

Skriniar istendi ama arada kalındı, Pavlovic herkese okaydi hatta Gürcü çocuk bile gelse tatmin edici olacaktı. Lemina ve Morata yine okay gözüyle bakıldı.

Diğerlerinin aksine genel tepkiler doğru çıkıyor, net yanılma Zaha’da var o da olabilir; normal. Mertens’e yaklaşım olumsuzdu ama Mertens taraftarın en az yarısını dumur etmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt