Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bize bişey olmaz ki

kendi tffleri mhkleri suclu oluyor

murat fbli onu herkes biliyo
%1000 penaltıyı bile es geçerler artık daha ne olacak

mhk tff onlardan ama 2 takım korunuyor algısının içine zorla bizi de soktular sonunda

rize maçında lehimize düdük çalınmaz artık

Sami yenin derdi etkileşim alıp mamalanmaktı di mi, düne kadar yarınız bunu söylüyordunuz

Aranızdan bir kişi var mı onun gibi çıkıp herkese posta koyabilecek? Burdan olmasına gerek yok medyada var mı?

Koyim transfere, hak savunan sadece bu çocuk var, sahip çıkın biraz
2.5 senedir Sami Yen olmasa çok daha kötü durumlarda olurduk sosyal medyayı çok iyi kenetliyor, fener sürekli parayla fonlayıp hesaplar açtırıp Sami Yen tarzında bir hesap yaratma çabaladılar ama başaramadılar.

Değerini bilmek lazım.

Sami yenin derdi etkileşim alıp mamalanmaktı di mi, düne kadar yarınız bunu söylüyordunuz

Aranızdan bir kişi var mı onun gibi çıkıp herkese posta koyabilecek? Burdan olmasına gerek yok medyada var mı?

%100 hak veriyorum da onun kadar sesimizi duyuramiyoruz ki agabey. Bizim erişim gücümüz GSC de GİF paylaşmak dışında bir yere yetmiyor

Bunu diyenler sadece, discorta Fink atan kanı bozuklari tweterda ifşa edip kamuoyuna nasıl hizmet ettiğini görse belki utanirlar.

tivitterda olmasının getirdiği görevi yapıyor

burda helal olsun derim...bu hesaplar yönetim bunlarla uğraşmasın diye var zaten . taraftarın kinini emsin diye var.

toksik ortam işini bunlara bırakacaksın en güzeli.

verdik hakkını da işte - ki yukarıda dediğimin arkasındayım ..yönetim fener zavallılarıyla değil - direkt tepeyle uğraşmaları lazım (zaten aynı kişiler sadece hitap ettiğin yer farklı)

trasnfer konseptinde hala gıcığım ama

Genelde sonradan giriyordu taraftara veda maçı demek ki 😂
Asıl oynayan sağ bek oyuncuları Carmona kadroda yok sanırım yada ben göremedim belki ufak bir sorunu vardır eğer uzun süreli bir sakatlık olduysa zaten iptal olmuştur transfer. Belki bu Carmona'nın durumuna falan bakıyorlardır sakatlık falan durumu varsa.

yapın artık şu transferleri, bu itlere saha da verelim cevabı, sene sonu batışlarını izleyelim, bu dakikadan sonra taraftar üstüne düşeni yapar.. harcayın paraları artık lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt