- 3 Haziran 2015
- 56.778
- 65.908
- 4.143
Bu saatten sonra benden mutlusu yokan itibariyle @Metin İbrahim Kavukçu 'dan görmediğimiz taraftarlığı ve maç gazı göreceğiz.
aylardır şu sözü almak için çırpınıyordu![]()
Acayip gaza geldim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu saatten sonra benden mutlusu yokan itibariyle @Metin İbrahim Kavukçu 'dan görmediğimiz taraftarlığı ve maç gazı göreceğiz.
aylardır şu sözü almak için çırpınıyordu![]()
Adsnin önde baskısında bi tane sol çapraza jelerte ayağa pas atmıştı, ayağı temiz kaleci ne güzel bişeymiş dedim oradabitane günaylı mac izlicez oda yarıda kaldı
muslera belası haftaya bizimle
Cenk gitti de aklımda sadece “GSYİAD” yapmak da varMetin İbrahim Ergün Kavukçu
Ağır olur ama tersten de yazılabilir aslında; DAİYSG. İki farklı çağrışımı olurCenk gitti de aklımda sadece “GSYİAD” yapmak da var
elle ayakla hertürlü iyi pas atıyoAdsnin önde baskısında bi tane sol çapraza jelerte ayağa pas atmıştı, ayağı temiz kaleci ne güzel bişeymiş dedim orada
4 oyuncuyu oyundan düşürdü direkt, musleranın bu işleri beceremeyip yıllardır ısrarla denemesi olacak iş değil. Yapamıyorsun işte nando, o işi de yapma boşver, bi ara düzenli her maç pozisyon yiyorduk saçma sapan paslarındanelle ayakla hertürlü iyi pas atıyo
muslera 5 dk düsünüyo top gelince rakip yerlesiyo
Az önce kariyer maçını oynamazsa kanırtın demişti bi renkdaş, buna mı demiştiBu sefer Sevilla bizim teklifi reddetmeyebilir.
Bende de iyi oynar beklentisi vardı genelde ismi çıkanlar şov yapıyor.Az önce kariyer maçını oynamazsa kanırtın demişti bi renkdaş, buna mı demişti