Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener maçında icardi kulübede olmalı varlığı bile takım üzerinde pozitif etki sağlar.melo,sneijder hatta Drogba bile maça davet edilmeli..psikolojik bir savaş olacak.
Yav yok beee, herzaman olduğu gibi koyar geçeriz. İcardi tabi gelsin mutlaka,

aykut kocaman bile konuşup 3 temmuzdan itibaren kim ne kazandı filan demiş

inanılmaz organize bir saldırı var
üçüncü terim dönemi koya koya gidiyorduk,

sonra bir gün milli görev ayağına terimle takımı kopardılar.

bi süre sonra fener siz gündemi değişiyorsunuz ama biz sizi değişecez gibi garip 1 açıklama yaptı.

o sezonda şampiyonduk terim kalsaydı.

şimdi Okan burukla yine koya koya gidiyoruz. taraftar lig özelinde mağlubiyeti unuttu.

herifler 2 hoca değişti, 99 puan topladı yine olmadı.

yine saha dışına çıkmaya garip algılar oluşturmaya başladılar.

adamlar derbide Okan ceza alsın diye x takımın başkanına oyuncuma küfür etti diye açıklama yaptırıyor.

destek olmak lazım. Lig özelinde daha iyisini bulmamız imkansız. Arda gelsin diyenler açıp eyüp maçında ardanın ne hale düştüğüne baksın işte. Kalecileri olmasa, forvetler biraz gününde olsa başakşehir gibi 7lik olacaktı.

bu işler kolay işler değil. hoca olmasa da bu takım bu kdr puan toplar diyenler futbolla sadece hobi olarak ilgilenen insanlardır benim gözümde.

iso bile 99 topladı bu ligde diyorlar, bunu söyleyenlerle hakemler feneri ittiriyor diyenler aynı.

üçüncü terim dönemi koya koya gidiyorduk,

sonra bir gün milli görev ayağına terimle takımı kopardılar.

bi süre sonra fener siz gündemi değişiyorsunuz ama biz sizi değişecez gibi garip 1 açıklama yaptı.

o sezonda şampiyonduk terim kalsaydı.

şimdi Okan burukla yine koya koya gidiyoruz. taraftar lig özelinde mağlubiyeti unuttu.

herifler 2 hoca değişti, 99 puan topladı yine olmadı.

yine saha dışına çıkmaya garip algılar oluşturmaya başladılar.

adamlar derbide Okan ceza alsın diye x takımın başkanına oyuncuma küfür etti diye açıklama yaptırıyor.

destek olmak lazım. Lig özelinde daha iyisini bulmamız imkansız. Arda gelsin diyenler açıp eyüp maçında ardanın ne hale düştüğüne baksın işte. Kalecileri olmasa, forvetler biraz gününde olsa başakşehir gibi 7lik olacaktı.

bu işler kolay işler değil. hoca olmasa da bu takım bu kdr puan toplar diyenler futbolla sadece hobi olarak ilgilenen insanlardır benim gözümde.

iso bile 99 topladı bu ligde diyorlar, bunu söyleyenlerle hakemler feneri ittiriyor diyenler aynı.

yav arda olayına zaten anlam veremiyorum

yahu okan buruk anadolu takımlarında çok daha fazla şey ispat etmiş zaten neyin peşinde millet çözemiyorum

arda da ispat etsin o da gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt