Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Torreira , Lemina, önlerinde Sara oynamali Mertensin yerine.
Net eğer mertensin yerine adam alınmayacaksa sara 8/10 oynamalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Torreira , Lemina, önlerinde Sara oynamali Mertensin yerine.
1 tane veledi zina ülke futbolunun içine ettiŞu ülkede keyif almak için neye tutunsak mahvettiler, futboluda mahvettiler.
Sen hiç mi uyumuyon? Dün gece de uyumadın pek. Eğer uyuyorsan kaç saat uyuyorsun? Kaçta yatıp kaçta kalkıyorsun?yani kapattıysanızda tatava yapmadan çıkın söyleyin millet bklentide yav.
gene hatipoğlu açıklamaları geldi dünkü aklıma dellendim.
en geç 2 de yatarım en geç 8:30da kalkarımSen hiç mi uyumuyon? Dün gece de uyumadın pek. Eğer uyuyorsan kaç saat uyuyorsun? Kaçta yatıp kaçta kalkıyorsun?
5-6 saat arası zombi gibi oluyorum ya ama bir şey kaciririm diye de erken yatamıyorum büyük sıkıntıen geç 2 de yatarım en geç 8:30da kalkarım
ortalama 6-6.5 saat uyuyorum
Annesi mi fbli acabababası G.saraylımış hulusinin
bu heriflerdeki kin nerden gelio acaba
tuhaf bişi
Maç iptal olana kadar ki oyunumuza 10 üzerinden kaç verirsiniz?
trasnfer haber maber baktığım için geç yatıyorum bende - normalde 12de yat 6da kalk moduna alışığım.5-6 saat arası zombi gibi oluyorum ya ama bir şey kaciririm diye de erken yatamıyorum büyük sıkıntı
Yine akan oyundan değil penaltıdan gol bulduğumuz için ama aynı zamanda rakibe fazla fırsat vermediğimiz için 4/10 diyorumMaç iptal olana kadar ki oyunumuza 10 üzerinden kaç verirsiniz?
Mauro 10 numara işine evrilebilir kemalimUlan diyelim kaza bela Osimhen kaldı. Icardi iyileşti ve morata prime Morata ya dönüştü. Forvet hattındaki forma rekabetini hayal edebiliyor musunuz?
paşa maçıyla bunları göstermelik bi lider yaparlar sonra verirlerBizim puanımızı ne zaman verir bunlar tabloda 60 puan görmek istiyorum