Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.476
- 76.535
- 4.218
Her an haber düşebilir gelişmeleri takip ediyoruz.Rete yedik ml
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her an haber düşebilir gelişmeleri takip ediyoruz.Rete yedik ml
1-2 güne puanımızı verirler ya öyle iş mi olur abi bize ne anasını satayım yavpaşa maçıyla bunları göstermelik bi lider yaparlar sonra verirler
tahminim uzatıp rize maçından sonra açıklayacaklar
Şu olay komedi
ben bu tff den her haltı beklerim.1-2 güne puanımızı verirler ya öyle iş mi olur abi bize ne anasını satayım yav
Yaprak kipirdamiyorHer an haber düşebilir gelişmeleri takip ediyoruz.
Çok başka kafa yaşıyorlar ve artık bunun adı konamıyor.e harika videoda arşivlenmiş
daha kendilerini tartıya koymadan konuşuyorlar - fanatiklik değil ya bu , az kalır o terim. başka bir şey.
Sevilla resmi hesabını takibe aldım üstad hocaları açıklama flan yapabilir. Red yersek engellicem.Her an haber düşebilir gelişmeleri takip ediyoruz.
son 4 lig maçında sadece 4 gol attık!!!!
niye acaba?!?!
ofans topçusu alın şu takımaaa
Yalnız yaşı olmasına rağmen nedense Frank gelse daha iyi olacak gibi hissediyorum ama olmazsa Juanlu'ya da hayır demeyiz artık birilerinden reddedilmeyelim.Sevilla resmi hesabını takibe aldım üstad hocaları açıklama flan yapabilir. Red yersek engellicem.
Frank kaldıktan sonra tesislerde taraftarla karşılaşıncaLens taraftarı kızıgın frankowski oynamadı - olsa belki maç farklı olurdu - şimdi CL soralamsından 4 puan uzaklaştık kafasındalar.
herif kalsada tepki yiyecekki şimdi
Diagne gibi şu aralar malesefOsimhen daha hiç gol atamayacakmış gibi hissettiriyor![]()
Dertler derya olmuşAlistim artik.
Zurnacanın elektrikleri gelmiş miSakin uyumayin ret yicez daha
Kuzu yesekSakin uyumayin ret yicez daha