Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız yaşı olmasına rağmen nedense Frank gelse daha iyi olacak gibi hissediyorum ama olmazsa Juanlu'ya da hayır demeyiz artık birilerinden reddedilmeyelim.
Sevilla takım halinde dağınıktı bence özellikle savunmada bu elemanın potansiyeli var sabır lazım.
Bu arada biraz baktım da juanlu ile alakali tek bir haber cümle hiç bir şey yok . Biz kendi kendimize gelin güvey oluyoruz herhalde

Şu son 2 hafta ciddi anlamda takım futbol oynuyor.
Organize bir sürü atak yaptık.
Jelert-sllai kanatları aranılan kanatlarmış.
Belki 1-2 maç etki etmez ancak lig leş takımlardan oluşuyor her türlü bu stilden devam etmek gerekiyor.
Şu dakikadan sonra ileriye skor için bir oyuncu indiremezsin ancak kanat için hala bir şansımız var.
Bunu iyi değerlendirirsen olur bu iş
3 lü sistem böyle zaten sabırla pozisyona giriyosun , önceden 20 tane pozisyon buluyorduk ama 10 tanede veriyoduk

Sevilla takım halinde dağınıktı bence özellikle savunmada bu elemanın potansiyeli var sabır lazım.
Bu arada biraz baktım da juanlu ile alakali tek bir haber cümle hiç bir şey yok . Biz kendi kendimize gelin güvey oluyoruz herhalde
samiyen yazdı sildi ya bir şeyler onu takiben bir kaç kişide olabilir falanlar filanlar

bence imkanı yok sevilla uygun fiyatalara bırakmaz onu.

La biz derbiyi nasıl kazanacagiz? Ads karsisinda bile beklenen futbol yoktu

Reis bugunku macta Muslera, Abdulkerim, Torreira, Jakobs, Baris Alper, Yunus yoktu yav bildigin takimin yarisi bunlar zaten. Hadi Muslera'yi sayma o kaleci diye ama Baris Alper, Yunus, Torreira cok fark eder.

Rakip Adanaydı ama. Stoper ve bek sevdası yüzünden hücumdaki eksikliklere odaklanılamadı taraftarda buna çanak tuttu.

Birazdan Sevilla td açıklaması gelir oradan anlaşılır.

Biz red yemek için mi dünyaya geldik. GS seksi bir kulüptür kardeşim bir cazibemiz olmaliB
Resme bakıpta biraz daha ret yiyelim ya da pasta yiyelim.
1739139666897.webp

samiyen yazdı sildi ya bir şeyler onu takiben bir kaç kişide olabilir falanlar filanlar

bence imkanı yok sevilla uygun fiyatalara bırakmaz onu.
Ne bileyim Bizden bı futbolcunun ayrılma ihtimali olsa mesela resmi hesabin altında bin tane yorum olur bunlarin baktım juanlu ile alakali tek bir yorum bile yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt