Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.962
- 5.667
- 983
Osimhenin biraz soğukkanlı olması lazım son vuruşlarda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Osimhen - Morata ikilisine orta şubesi Frankowski'yi kadromuza katmalıyız bizim takımda bu kadar soğukkanlı güzel orta açan kanat bek oyuncusu yok.
lens i takip eden bi journalist mis
lens camiasının burhan i gibi bisi heralde
yarın frankow imzalicak demis
Osimhen - Morata ikilisine orta şubesi Frankowski'yi kadromuza katmalıyız bizim takımda bu kadar soğukkanlı güzel orta açan kanat bek oyuncusu yok.
Pres yapan her takım bozuyor. Pas kalitesi berbat. Daha 3 - 4 metrelik mesafede topun şiddetini ayarlayamiyorlar. Icardi'nin pas kalitesi müthiş idi.hiç beğenmedim takımı
ads bile ortasahada pas yapa yapa gidiyordu
osimhen-morata-mertens olmaz çok soft kalıyoruz ortasahada
1-2 pozisyonda kaan ve sara ortada top atacak adam bulamadı ya
sadece uzun top opsiyonu var
sonra hop geri dönüyorlar
büyük sıkıntı var oyunda büyük sıkıntı
Ppni gördüm aklıma geldi osimhenin cillop gibi pasına iyi vuramadı ya keşke assaydıbek almadık mı halen
Franko iyi topçu ahbap, gözlerimizin pası silinecekbu franko iyidir inşallah
frankoya vericeğimiz paranın üstüne 6-7 koyup GOLOVİNi alsak ya sn hatipoğlu
Biraz arkasına düştü cillop gibi denemezPpni gördüm aklıma geldi osimhenin cillop gibi pasına iyi vuramadı ya keşke assaydı
4 - 5 oyuncu Eyüp'e verelimBjk’nin veya TS’nin güçleneceğini bilsem bırakalım diyeceğim de bu şerefsiz kulübün şampiyon olmasını istemiyorum.
Yav dur şimdi reis biz o bölüme gecmedikbu franko iyidir inşallah
frankoya vericeğimiz paranın üstüne 6-7 koyup GOLOVİNi alsak ya sn hatipoğlu
Pres yapan her takım bozuyor. Pas kalitesi berbat. Daha 3 - 4 metrelik mesafede topun şiddetini ayarlayamiyorlar. Icardi'nin pas kalitesi müthiş idi.
Bir de Ahmet, BAY, Mertens filan tek topluk oyuncular. Yunus ile problem bir şekilde çözülmeli.