- 3 Haziran 2015
- 56.773
- 65.903
- 4.143
Bu nasıl hesap mazondjiku 1-2 hafta sakatmış
normal şartlarda bizim maça %50 yetişiyor
onun için iğneyle miğneyle %100 oynar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu nasıl hesap mazondjiku 1-2 hafta sakatmış
normal şartlarda bizim maça %50 yetişiyor
onun için iğneyle miğneyle %100 oynar

İyi oynuyor kudurunSon dakika @Sami Karakoç Sallainin forma şansı kalmadığı gerekçesiyle ban talep etti
Via Coach Melih
Sonucu belli olan macta sen ben de oynariz Cafer'im. Levent'le ciksalar ya keske bize, karsisinda Baris-Ftanko olacakleventi bile stoper oynattığına göre bence dönmezler
Revir hizmetlerine 50 M euro.Fenevbahcenin stoper cenabetligi bayagi komik yaw![]()
inş öyle yaparlar, güzel kandırıyorlar kendileriniSonucu belli olan macta sen ben de oynariz Cafer'im. Levent'le ciksalar ya keske bize, karsisinda Baris-Ftanko olacak![]()
ulan ekonomi bu halde olmasa
yönetime inancım olsa
gidip 4 formayıda almıştım edeyim parasına diyerek - tasarımları beğenmesemde destek derdim.
Sara Osimhen Morata Frankowski şeklinde.
sadece Sara olacak gibi çizgili siyah formaya
gaza gelirdim işte onu diyorum.
türkiyenin psg sine gidiyo
orda sürekli sampiyon olacak diyo
brawo
Seskowskiiiii@Keramettin TANRIVERDİ
Ekibimizin son transfer hamlesi sonrası ismimi Oğuzhan Çaykowski falan mı yapsak?
Eğer doğruysa Juanlu'yu tercih ederdim sırf yaşından dolayı yoksa bence mevcut durumlarına baktığımızda Frankowski daha hazır ve kısa vadede daha iyi performans verir herhalde.
Eğer doğruysa Juanlu'yu tercih ederdim sırf yaşından dolayı yoksa bence mevcut durumlarına baktığımızda Frankowski daha hazır ve kısa vadede daha iyi performans verir herhalde.
bari Çay-koy-ski talep et.@Keramettin TANRIVERDİ
Ekibimizin son transfer hamlesi sonrası ismimi Oğuzhan Çaykowski falan mı yapsak?