Efe Bayraktar
Aslan Üye
- 27 Ağustos 2018
- 7.839
- 7.722
- 843
frankowski denen eleman dörtlüde sağ bek oynayabiliyor mu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bakalım, hep bunu istiyorduk. Ne çıkacak ortaya.
Devre arası transferlerini 10 üzerinden puanlarsanız kaç veriyorsunuz?
Ben 10/8 derim herhalde. Cuesta iyi çıkarsa 10/9
PR düşüyor galiba text to speech yaptım - Şemislav oluyor.Prşemıslav diye düsünmüstüm ama yanlış galiba
Boey nelsson barış kerem yunusHocam sen üslubu düzgün sorduğun için düzgünce cevap vereceğim. Ben Galatasaray'ın altına girdiği bonservis maliyetlerinin ve maaş yükünün artık had safhaya ulaştığı kanaatindeyim. Bugün elimizdeki geri dönüşü olan assetlerin Terim zamanında (13. oldugumuz ) dönemde ki futbolculardan geldiğini düşünüyorum. Çok marka isimlere gitmeye başladık ve geri dönüşü yok hocam.
Biz en son Dursun Özbek döneminde bunu yaşadığımızda 2 sene sonra Psv karşısına Sekidika Aytaç Alpaslan vs gibi oyuncularla çıkıp 5 yediğimiz günleri unutmuyorum. Mali sıkıntılar, Finansal Fair Play vs.
Biraz geleceğe yatırım tarzına geçmemiz lazım. Yani gençlerle yaşlıları harmanlamamız lazım.
İkini sıkıntı ise bizim transferlerin mali boyutları dahil her kısmını medya biliyor. Yönetici eliyle veriliyor bu bilgiler. Bundan da rahatsızım
Bakalım, hep bunu istiyorduk. Ne çıkacak ortaya.
Güzel şeyler olacak
Onun icinde klas ayaklarimiz varCok koşan ama sıkışan maçlarda oyunu çözmeyi bilmeyen Galatasaray
Koşansaray-Basansaray ama üretemeyensaray gibi olabilirizCok koşan ama sıkışan maçlarda oyunu çözmeyi bilmeyen Galatasaray

hocam frankowski, morata ve ahmed bu konuya direkt ilaç olacaktırCok koşan ama sıkışan maçlarda oyunu çözmeyi bilmeyen Galatasaray
yazdığım rakam gerçekçi hatta biraz iyimser, gerek yok karşılığını alamayız dersen ona saygı duyarımYuh kulübü verelim az olmuş
Cok koşan ama sıkışan maçlarda oyunu çözmeyi bilmeyen Galatasaray
Transferlerimiz zurna gay ın gölgesinde kaldı Atam![]()
Frankowski transferiyle beraber o kıvama geldim.Umudum şirin baba kıvamına gelmişsin bakıyorum![]()
Pek yokOnun icinde klas ayaklarimiz var