Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.455
- 73.914
- 5.188
beni katmaman üzdüakil adam 2 3 kisi kaldık bence
sergen zeren okan mason ben sen diyebiliriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
beni katmaman üzdüakil adam 2 3 kisi kaldık bence
psikiyatrik bakım merkezi desen daha dogru olurduakil adam 2 3 kisi kaldık bence

En çok futbolun böyle terörize edilmesinden nefret ediyorum, bu hobi ya insanlar mutlu olsun diye var, ülkede hiç bir şeyi doğru yapmayı beceremiyoruz ne saçma![]()
Galatasaray-Fenerbahçe kavgası can aldı! Düzce'de korkunç cinayet: Silahla vurulan büfe sahibi öldü
Düzce'de bir büfede çıkan futbol tartışmasında kan aktı. Galatasaraylı H. M., tartıştığı Fenerbahçeli büfe sahibi Emrullah Ç.'yi silahla vurdu. Ağır yaralanan Emrullah Ç. isimli şahıs kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.www.cumhuriyet.com.tr
Ali Koc ve Acun umarim yaptiginizla gurur duyorsunuz
Haydaa daha dün dedik burada bu şerefsizler yüzünden ölüm olacak diye![]()
Galatasaray-Fenerbahçe kavgası can aldı! Düzce'de korkunç cinayet: Silahla vurulan büfe sahibi öldü
Düzce'de bir büfede çıkan futbol tartışmasında kan aktı. Galatasaraylı H. M., tartıştığı Fenerbahçeli büfe sahibi Emrullah Ç.'yi silahla vurdu. Ağır yaralanan Emrullah Ç. isimli şahıs kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.www.cumhuriyet.com.tr
aynenGeçici ney lan kiralık mı?
Bir ton terör örgütünün yapamadığı iç karışıklığı bu Ali ile macun denen provakatötler yapacak ülke karışacak bu işin sonundaEn çok futbolun böyle terörize edilmesinden nefret ediyorum, bu hobi ya insanlar mutlu olsun diye var, ülke de hiç bir şeyi doğru yapmayı beceremiyoruz ne saçma
![]()
Hani 8 milyon €'ya almıştık? Zorunlu opsiyon değilse daha iyi bizim için riski sıfıra indiririz.
Geçici ney lan kiralık mı?