Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Opsiyon yani seçenek senin elinde olan bir şey. Sen istersen olur. Ben mi yanlış biliyorum? 😃

Senin tek yapabileceğin o şartı aktif hale getirmemek eğer transferin kalıcı olmasını istemiyorsan. Bir tek senin elinde olan kısım o.

Zorunlu opsiyon ile normal opsiyon aynı şey değil örnek veriyorum x oyuncu gittiği kulüpte 30 maç oynarsa gittiği kulüp almamak için 29 maç oynatabilir bu normal opsiyon

Zorunlu opsiyon ise x oyuncu için zorunlu opsiyonun gerçekleşmesi için daha kolay şartlar olur mesela 3 maç oynarsa gibi

Yok burada Folkkart'tan(Mesut Sancak) bahsediyor onlarda ihaleye girecekler deniyordu. Zaten ihale Youtube'dan falan yayınlanacak. Daha ilk teklif verilme aşamasındayken daha çok su akar orada. İlk teklifler bir alınsın açılsın ondan sonra daha 2. oturum var asıl açık arttırmanın olacağı o yüzden şimdiden bir şey demek ne kadar doğru bilmiyorum.
Sonucta bir baski var

Bizimkiler kabul etmeden erteleme de yapamazlar yönetim böyle bir salaklık yaparsa durmazlar başta.

Bi tarafları yemiyorsa karşımıza çıkmaya karsimıza u19 u göndersinler. Yemedikleri bok değil sonuçta.

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Yok oyle erteleme merteleme. Senin Avrupa macin varsa benim de var. Korkakligin daniskasi.

Derbiyi ertelemek, tarafsiz saha falan diyorlar. Eger öyle birsey olursa o yönetim orda DURAMAZ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt