Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.106
- 14.998
- 1.728
Ardayi alip 3 sene takimda tutarsak UEFA listesinde bizim altyapidan cikmis HomeGrown oyuncu olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalan söyleyememe gibi kötü bi özelliğim var benim duyumculuk yapamamYazın duyumlara başlayacanmı Gschaber olarak
nolduŞAMPİYON GALATASARAY ULAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ben oynatmayan bir hakem, gerginlik yaratan FB, buna uyup yabancı madde atan taraftar ve oyunun duraksamasiyla Muslera'nın bir yumurtlamasi 0-1 yenilgi olur diye düşünüyorum. Bol kirmizi kartlı gecerya galiba ilk yarıda falan 3 licez feneri ve fener devrede sahadan çekilecek...
bu sefer as takımıyla ...
inşallah ya
Kıyıcı hep öyle yav. Kafa adamlar ya şunlar gibi arkadaşlarım olsa keşke.Erinçle kıyıcı mükemmeller bugün
3 saat olacak her ani mukemmel bi yayinErinçle kıyıcı mükemmeller bugün
84 kg oldugun doğrumu kanks yavBen burda efendi gibi Dudaktan Kalbe Dizisi'ni izlerken gelen mesajlara bak ulan![]()
Ben futbolsever degilim!! Ben GALATASARAYlıyım!!!!!!!!noldu
futbol izlemeye mı karar verdin
Tayyaremi ödüllendireceğimde uğrarımBurcu hanımin konusunda paylaşimda bulundum gerekli like 'ımı isterim![]()
Acunun kanalında program yapmışErinçle kıyıcı mükemmeller bugün
olsun...biz halledelimYarın akşama kadar yolu var
Hayır maalesefManitacılık mı ağabey?
Yazın 76 oluyo da şimdi 8284 kg oldugun doğrumu kanks yav![]()
3 saat olacak her ani mukemmel bi yayin
600 grama yakin karisik kuruyemis tukettim farkina varamadan
Gerçek sayıyi ortaya çikartalım3 saat olacak her ani mukemmel bi yayin
60 grama yakin karisik kuruyemis tukettim farkina varamadan

Ben burda efendi gibi Dudaktan Kalbe Dizisi'ni izlerken gelen mesajlara bak ulan![]()
Dostum sen ten renginden mı reddedilmiştinHayır maalesef