Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 16.625
- 9.919
- 2.068
Onurum daha çok yerli karı nöbetindeymişiz gibi bir görüntü varEvet yerli stoperle işi kapatalım artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onurum daha çok yerli karı nöbetindeymişiz gibi bir görüntü varEvet yerli stoperle işi kapatalım artık
Ayak numaran ne via @Murat Durmazkarı kız atsak silerler
gay gay muhabbet mı edılıyo bılmıyorum okumadım
ölçtün müMurat maksimum 1.72 bu arada
İskenderun'a gel yüreğin varsa beklerim.İzmir'e geldiğimde de adres atmayacanMurat maksimum 1.72 bu arada
ayak numarasından juniorun ebatlarını tahmin etmek isteyen adamlar var nöbette dostum.karı kız atsak silerler
gay gay muhabbet mı edılıyo bılmıyorum okumadım
Aynısını bende yapıyorum. Ne zaman yapmayıp izlesem Fener geriden gelip maçı alıyor. En son Rize'de malesef totemi bozdum hakem Rize'den alıp verdi Fenere.
Olives izmirli haİskenderun'a gel yüreğin varsa beklerim.İzmir'e geldiğimde de adres atmayacan![]()
Adamı niye 12 cm kısaltıyorsun lanMurat maksimum 1.72 bu arada
İskenderun'a gel yüreğin varsa beklerim.İzmir'e geldiğimde de adres atmayacan![]()
@Onur Bakır işin icinde mıayak numarasından juniorun ebatlarını tahmin etmek isteyen adamlar var nöbette dostum.
Fener kendi fikstürünü kendi yazıp TFF'ye verse ancak böyle olurdu.Aslında fb'in bu haftaki maçında çok büyük kadro sıkıntısı var.
Var da, rakip Kasımpaşa işte. Ah ulan bu lig neden böyle yaa...
Grup sözcümüz![]()