Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.455
- 73.911
- 5.188
Fmhikayelerinin yalancısıyım rtaş bilmiomArda yı wonderkid yapan özellikler nelerdir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fmhikayelerinin yalancısıyım rtaş bilmiomArda yı wonderkid yapan özellikler nelerdir
Ozan Kabak çekebilirsek harika olur. Özellikle üçlü oynayacaksak Ozan'ın üçlünün sağında başarılı olacağına inanıyorum.Yaz dönemi defansa mutlaka yedek olarak 2 tane alt yapi egitimini Türkiye'de almis oyuncu getirip Avrupa listesini eksiksiz vermek lazim.
Yedek kalecimiz Günay bile alt yapi egitimini yurt disinda almis bir oyuncu.
@Hasan Bekir @Ahmet Bayram
YemSami Yen Haber: "Transfer dönemi resmen kapandı"
Sergen?
Ozan net lazım, yaza kadar toparladın kendisini gelsinOzan Kabak çekebilirsek harika olur. Özellikle üçlü oynayacaksak Ozan'ın üçlünün sağında başarılı olacağına inanıyorum.
İnşallah tutar kral pek bildiğimiz bi oyuncu değil
0 bilgi vallahi çocuğun adını yeni duydumİnşallah tutar kral pek bildiğimiz bi oyuncu değil
Senin gibi bir gurme bu isimi duymadi ise eyvah derim0 bilgi vallahi çocuğun adını yeni duydum
Eren gelse daha çok zorlanacaktık çöpe atacak paramız yok iyi olduErene 5milyon vermeden noktalamak müthiş iş oldu ,solda zorlanacak olsakta