- 3 Temmuz 2012
- 138.069
- 86.898
- 5.338
ziyek niye yokKim başarılı söyle
Hatip-osimhen cuesta sara jelert
Kavuk-morata lemina frank
Erden-icardi tor zaha zaniolo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ziyek niye yokKim başarılı söyle
Erencan ve Emin'de aidiyet duygusu yok ve yeni gittiler. Elle tutulur alt yapi cikisli tek oyuncumuz Ozan. Sakatliktan iyi dönerse kesinlikle listede olmali.Ozan Kabak çekebilirsek harika olur. Özellikle üçlü oynayacaksak Ozan'ın üçlünün sağında başarılı olacağına inanıyorum.
he ipneymişIpne mi diyor?
pasif galibaSuan alınan oyuncular arasında bir tek Morata transferi Erden'in yaptığı transferler kategorisinde olur. Diğerlerini herkes yapar.Kim başarılı söyle
Onu da yazsaydım hatipinde gerisine düşecektiziyek niye yok
dostum yaz korkmaOnu da yazsaydım hatipinde gerisine düşecekti
Orası öyle de erdenin transferlerde gardiye yazar o zamanSuan alınan oyuncular arasında bir tek Morata transferi Erden'in yaptığı transferler kategorisinde olur. Diğerlerini herkes yapar.
Osimhen transferinde bizimkilere pay biçilmesi de komik zaten çoğunda Gardi başrolde.
Gardi'yi kulübümüze kazandırdığı için erden timura bir teşekkür etmeyi çok görmedostum yaz korkma
gardi olmasa E.T bitane transfer yapabilirmiymiş
özellikle alper altuna sor!!
Erden timuru kulubumuze kazandıran Dursun özbege teşekkürünü bekleriz!Gardi'yi kulübümüze kazandırdığı için erden timura bir teşekkür etmeyi çok görme
Şuan ilerlerdik gibime geliyor ama ilk 8 e giremedik o kadar kolay lig yolunda ya onu hatirlayinca bunlar olsa neyi degistirecekti ki diyorum.He aynen +cuesta
Beni koruyacak mısındostum yaz korkma
gardi olmasa E.T bitane transfer yapabilirmiymiş
özellikle alper altuna sor!!