Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lunin ihtimali varsa isterim. Büyük takımdan isim çıkınca çok seviniyorum.

Muslera uruguay veya arjantinden getirsin beğendiği birini

Sorsam Muslera'ya değil Taffarel'e sorarım diyecektim AMA onun da Muslera'yı aldığımız sezon önerdiği bir Brezilyalı vardı, sonradan kariyerine bakınca kötü çıkmıştı sanki...

Kalecide rekabete karşıyım. Çok bir kaleci almalıyız, yedek kaleci de arkasında eşşek gibi bekleyecek

Bizimkilerin son günlere kadar beklemesi taktikmi acaba , fener tüm limiti bitirdi bizim transferlere salça olamadı üstüne aldıgı topcu sakatlandı

Sorsam Muslera'ya değil Taffarel'e sorarım diyecektim AMA onun da Muslera'yı aldığımız sezon önerdiği bir Brezilyalı vardı, sonradan kariyerine bakınca kötü çıkmıştı sanki...

Lauro idi adı. Baktım şimdi kariyerine, rezalet cidden. Muslera'yı alamasak kim bilir başımıza neler gelecekti...

Transfer dönemi başlar başlamaz zincenko ile ilkayı fenere çakmanın planları başlamış.
Bu lavuklara para harcatıp sonra ilgilendiğimiz heriflere bulaşması sağlanacak muhtemelen.

3. kez bu mallığa düşecekler mi bakalım.
15 skimanski
15 cengiz
6 oguz
20 skinyar
25 fred
28 amkarbat

Salaklara kapak falan gösteriyoruz anlamıyorlar da :asd:

Taffarel 1-2 sene önce de Brezilya'dan Perri'yi önerdi diye haberler çıkmış. Lyon almış geçen yaz. Nasıl bu Perri Lyon'da? İzleyenler beğeniyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt