Okan bey cok para harcattigi icin fırçayı yemiş. Bugunku aciklamalardan bunu anlıyoruz.

Barış alperin yerine adam alarak eksik kapattığını sanıyor adam bu adama inat daha fazla baskı yapılmalı artık

Okan Hocam istersen takım arkadaşın Hamza ile bir konuş. O bir sezon içinde 3 kupa almıştı, gayet başarılı idi görece ,yönetimi koruyacağım derken koruduğu yönetim onu kapı önüne koydu.

Açık konuşuyorum bu adamlar sezon sonunu beklemeden seni gönderir. Sadece 1 / 2 maçta puan kaybına bakar ki Rize maçı net olarak bunlardan biri takım defans yapmayı bilmiyor. Üstüne 6 numaran yok kadronda. Çanlar önce senin için çalacak haberin olsun. Sonrasında o çanı biz zaten mevcut yönetimin bir tarafına monte edeceğiz ama bu hikayede yanan sen olursun.

Deli çoban transfer yapmayı evde ekmek arası yapmak mı sanıyonuz
yav muzum vallaha ikna ederdik gs yönetici kimliğiyle

ibo hatip çok mu tecrübeliydi bu konularda ilk dransfer çıkarmasına çıktığında

karılarına bir adet prada çanta hediye edip oyuncunun kendisine de proje moje diye dümenden hikaye anlatsak olurdu

Varsın en eksik yerimiz Torreira ve Lemina olan orta saha olsun bundan çok daha zayıf kadro planlamalarıyla sezonlarımız oldu. Bence kadro gayet makul seviyede sadece beklenti yükseldiği için fazla eleştiri oluyor. Singo'yu da tam randımanlı şekilde rotasyona sokarsak Singo, Nhaga, Asprilla ve Lang ile kadro baya nefes alacak diye düşünüyorum.

Bu arada Okan Buruk Nhaga falan oynatmaz, mümkün değil. Bir iki maç sonradan sokar, bir daha da forma yüzü göstermez. Bugüne kadar hangi genci oynatmış, hangi genci geliştirmiş de bu çocuğa katkı sağlasın. Çok istemediği de açıklamalarından anlaşılıyor zaten.

Geri
Üst Alt