yani hiç anlamıyorum valla onları artık bedava bu işi yapabilmek olağanüstü bir mental harbiden.Singo'ya 30+5 gömdürmese bu dönem yine alırdık belki birilerini , üstüne yönetimi falan da koruması akıl tutulması.Taraftar istiyor zaten bireysel beceriyle maç alalım diye ben de istiyorum hoca über süper ona iyi kadro verelim diye değil , dediğim nedenden tamamen
Valla tek devre arası bana 150 harcatma imkanı verseler 8 senelik kadro kurardım sonra da bir daha para harcatmaz al-sat la döndürürdüm tüm kadroyu ve ekonomiyi

Kendisinin harcadığı 150 milyon euro 2 ay bile götürmedi takımı

Böyle bi adama para harcamaya devam etmek ultra gerizekalılık

Şükür ki dursun çok geç olsa da uyanmış mevzuya

Ben terimi istemiyorum ki renkdas bu butcelerle oynadigimiz zamanlar oldu demek istedim bangir bangir paramiz var diye bagirirsan 30 isterler renkdas bu boyle.Araplar geldigi zaman Baris Alpere biz 50 istemedik mi onlar da para oldugunu bildigi icin bizden yuksek istiyor.Burda elestirdigim konu su Marcao Mostafa Mohammed Nellson Boey Luyindama Baris Alper Kerem A. Hepsi scout transferi belki aklima gelmeyende vardir.Hocanin da planlama yaparken bunu da dusunmesi lazim yonetim 10 sucluysa hocada 5 suclu gozumde bunu anlatmak istedim
Arap konusunu hiç açmayalım hocam Barış alperi fenere kaçırma operasyonuydu ve önledik. Bak Yusuf'u gönderdiler geri alıyorlar. Barış gitseydi şuanda devre arası kiralık almıştı fener 1-2m a hemde.

Diğer konularda haklısın ama piyasa çok uçtu gerçekten birde herkes biliyor artık senin kimlere ne verdiğini millet enayi değil hayvan gibi paralar istiyorlar.

Konu yine benim dedigime göre geldi

Torreira ve lemina kesilmeyecekse yüksek maliyetli transferin bi anlamı yoktu

ve öyle de oldu

yedek olarakta kiralık kovalanıyor onlarda olmadı

Sürec boyunca utanmadan surekli yalan söyleyip.Sonuca gelince söyle oldu boyle oldu vs hadi allah askina bıktırdınız artik ya.Cok transfere kupa vermiyorlarmis iyi.Oyle boyle gayet iyi kadro var elinde hoca top oynat o zaman artik.

Allah korusun apo ya Lemina ya bir ceza sakatlık durumu olursa önemli derbi maçlarda özellikle kimse hakem şans vs açıklaması yapmasın

Simdi o listeyi kıvırıp nerenize sokuyorsaniz sokun yalancı herifler !

kendi yükseltti beklentiyi taraftarda gaza geldi

yönetımın yerinde olsam direk kovardım o para acıklamasından sonra
Para açıklaması gayet normal trol medyanın gazına gelmenin alemi yok. Parasına bakmazsın ödeyeceğin paraya değecekse. Ama çer çöpe de milyon dökmezsin. Transfer daha uygun fiyatlarla kadro genişliği için devam etmeli son dakikaya kadar. İsteyen gider ucuza yerli yabancı u23 oyuncu bulur. Yönetim istediği oyunculara para yetmedi diye uygun fiyatlı takviye yapmazsa suçlu yönetim olur. Yıldız alamıyorsan birilerini opsiyonlu kiralarsın. Hocaya da al ister oynat ister oynatma dersin nhaga da olduğu gibi. O svanbergi de alacaktık en azından. Yanlış yaptık istemeyerek.

Dar kadroya Lang harici transfer yapmadan kapatmak büyük risk. CL yi zaten gözden çıkarmışlar lig de giderse bunun hesabını vermezler

A spordakiler okadar guzel konusuyor ki

Dönem baslarken rotasyonu genisletmek icin transfer yapcaz dense kimse bukadar tepki vermezdi

Ama bunlar gitti fofana, ederson, ruizi yokladilar. Kavukcu ve okan cikti istedigimiz topculari 28inden önce vermiyorlar dediler, leminanin daha genci daha sertini istiyoruz dediler

Kupa kaybedilince kavuk taraftari susturmak icin milanoya tatile gitti

Okan kupa macindan sonra cikti maliyete bakmadan transfer yapacagiz dedi

Dursun cikti para problemimiz yok, transfer calismalarina cok önceden basladik. Gereken transferleri yapacsgiz dedi

Taraftar tepki gösterince, cok transfer yapana kupa vermiyorlar. Maliyetler cok yukseldi falan filan

Sezon sonu kaybolun hic birinizi görmek istemiyorum!!!
Biz de dedik bunlari. Dogru konusup harbi olsalar sesimiz cikmazdi bu kadar. Hepsi birbirinden yalanci, hepsi birbirinden tembel. Onceleri Okan'a suc bulmuyordum ama bugunku aciklamalari felaket. Yine kazaninca simarikligi ayyuka cikmis beyefendinin. Ben ders almam veririm der gibi.

Geri
Üst Alt