Twitterdan yaptıgımız yangından pişmanız bari svanberg gelsin #dursunözbekaffet

öyle bir şey yok kendisi dedi elit alacağız bilmem ne diye onlardan daha fazla suçlu kendisi ancak yine de oran %60a %40 benim gözümde.40lık osler istemeyeceksin o zaman altimira'yı istesen belki kiralardın bile dönemin başında.Öyle yok gueye yok bilmem ne 100mlik adamlar peşinde son güne kadar koşarsa böyle olur
Elenirsek hocama kadro mu verdiniz para mı harcattınız diyecekler

Baksana şu an bile 150 harcatan adama mağdurmuş algısı yapılıyor biat tayfa iş başında

Emre terim şuan gelse 400m harcatir ne anlatıyorsun biz 6m a torreira çektik 3 sene önce şimdi git bakayım aynı torreira iste senden 30m isterler torrik de 10m maaş ister futbolu bitirdi bu Araplar falan fahiş fiyatlar
Ben terimi istemiyorum ki renkdas bu butcelerle oynadigimiz zamanlar oldu demek istedim bangir bangir paramiz var diye bagirirsan 30 isterler renkdas bu boyle.Araplar geldigi zaman Baris Alpere biz 50 istemedik mi onlar da para oldugunu bildigi icin bizden yuksek istiyor.Burda elestirdigim konu su Marcao Mostafa Mohammed Nellson Boey Luyindama Baris Alper Kerem A. Hepsi scout transferi belki aklima gelmeyende vardir.Hocanin da planlama yaparken bunu da dusunmesi lazim yonetim 10 sucluysa hocada 5 suclu gozumde bunu anlatmak istedim

Sezon başı "sağ bek oynayabilen stoper" peşinde koşmak yerine bir stoper bir sağ bek aldırmış olsan en azından stoper aramazdık şu an :) Kaan'a Berkan'a güvenip sezona başlayacağına yerlerine adam aldırmış olsan ortasahada bu kadar sıkıntı çekmezdik. İki santraforla lige başlamamış olsan belki CL'de daha yukarılarda bir yerde bitirecektik. Dursun ne kadar suçluysa Okan da sütten çıkmış ak kaşık değil. Kol kola gideceksiniz.

Abi bakın çok net bir soru soracağım:
Can'a max 500 bin euro bonservis vermemek için sezon sonunda alırız diye ciddi ciddi düşünüp, getirdikleri oyuncuyu geri yolladılar.
Mevzu sizce oyuncuların/kulüplerin red etmesi, para olmaması filan olabilir mi?

Erden TIMUR ve nispeten Gardi olmadan bir bok olmadığınız (Dursun ve Okan) ortaya çıktı. 2nizde gidersiniz sezon sonu şampiyonluğu fb ye kaptırarak. 2nizinde taraftar nezdinde hiç kredisi olmuyor/birikmiyor. Basarı elde etsenizde oluşmuyor o kredi ilginç.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Koskocaman bir yalan, Betis 20-25m euro arasi, oyuncuyu salmaya hazirdi, baskanin parayi vermedi.

Elenirsek hocama kadro mu verdiniz para mı harcattınız diyecekler

Baksana şu an bile 150 harcatan adama mağdurmuş algısı yapılıyor biat tayfa iş başında
yani hiç anlamıyorum valla onları artık bedava bu işi yapabilmek olağanüstü bir mental harbiden.Singo'ya 30+5 gömdürmese bu dönem yine alırdık belki birilerini , üstüne yönetimi falan da koruması akıl tutulması.Taraftar istiyor zaten bireysel beceriyle maç alalım diye ben de istiyorum hoca über süper ona iyi kadro verelim diye değil , dediğim nedenden tamamen

Hocaya beybi Lemina alacam deyince City maçinda sarı kart sınırında olmasına rağmen Lemina'yı risk alıp sahaya sürdü ve cezalı oldu.
Şimdi olsa aynısını yapar mıydı? En çok üzüldüğü konu bu bence!

Geri
Üst Alt