- 3 Temmuz 2012
- 132.664
- 83.040
- 5.198
Twitterdan yaptıgımız yangından pişmanız bari svanberg gelsin #dursunözbekaffet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elenirsek hocama kadro mu verdiniz para mı harcattınız diyecekleröyle bir şey yok kendisi dedi elit alacağız bilmem ne diye onlardan daha fazla suçlu kendisi ancak yine de oran %60a %40 benim gözümde.40lık osler istemeyeceksin o zaman altimira'yı istesen belki kiralardın bile dönemin başında.Öyle yok gueye yok bilmem ne 100mlik adamlar peşinde son güne kadar koşarsa böyle olur
iyice saçma bi hal aldı bu iş...
75 mılyona topcu alsam peşin 2 sene topcu almam takımaElenirsek hocama kadro mu verdiniz para mı harcattınız diyecekler
Baksana şu an bile 150 harcatan adama mağdurmuş algısı yapılıyor biat tayfa iş başında
Her şeyi fiyasko, elle tutulur bir başarısı yok.dursun secilir yine
Amiiiiiiinn !!!!Dursun'a oy verenin elleri kirilsin, gun yuzu gormesin.
Ben terimi istemiyorum ki renkdas bu butcelerle oynadigimiz zamanlar oldu demek istedim bangir bangir paramiz var diye bagirirsan 30 isterler renkdas bu boyle.Araplar geldigi zaman Baris Alpere biz 50 istemedik mi onlar da para oldugunu bildigi icin bizden yuksek istiyor.Burda elestirdigim konu su Marcao Mostafa Mohammed Nellson Boey Luyindama Baris Alper Kerem A. Hepsi scout transferi belki aklima gelmeyende vardir.Hocanin da planlama yaparken bunu da dusunmesi lazim yonetim 10 sucluysa hocada 5 suclu gozumde bunu anlatmak istedimEmre terim şuan gelse 400m harcatir ne anlatıyorsun biz 6m a torreira çektik 3 sene önce şimdi git bakayım aynı torreira iste senden 30m isterler torrik de 10m maaş ister futbolu bitirdi bu Araplar falan fahiş fiyatlar
yani hiç anlamıyorum valla onları artık bedava bu işi yapabilmek olağanüstü bir mental harbiden.Singo'ya 30+5 gömdürmese bu dönem yine alırdık belki birilerini , üstüne yönetimi falan da koruması akıl tutulması.Taraftar istiyor zaten bireysel beceriyle maç alalım diye ben de istiyorum hoca über süper ona iyi kadro verelim diye değil , dediğim nedenden tamamenElenirsek hocama kadro mu verdiniz para mı harcattınız diyecekler
Baksana şu an bile 150 harcatan adama mağdurmuş algısı yapılıyor biat tayfa iş başında
Reis aldi diyelim. Ama reis bize almiyor nedense.Fenerbahçe kapanmış bir dosyadan gitti Kante'yi aldı, siz 2 aydır bir orta saha anlamadınız
Koskocaman bir yalan, Betis 20-25m euro arasi, oyuncuyu salmaya hazirdi, baskanin parayi vermedi.