Hocanın surat 5 karıştı üzüldüm adama. Dursun’a hala nasıl inanıyorsun hocam ya
Ortaklar. Sevabıyla günahıyla.. üzülecek birşey yok, elit diyordu paraya bakmayacaz diyordu. O gün dediysen bugün de konuşacaksın; istedim almadılar diye.. gerekirse istifa edersin..

Okan Buruk: "Kadro genişliği olarak sezon başına göre daha iyiyiz. Bunun altını çiziyorum. Çok daha iyisi olabilir miydi? Olabilirdi...

Bu saatten sonra tek odağımız hem lig hem Avrupa olacak. Saha içindeki başarıya odaklanmalıyız artık."
Ya abi hadi hadi hadi Avrupaymış

Okan Buruk: "Çok fazla transfer yapınca, kimse size kupa vermiyor."

Yine taraftara laf sokulmuş. Çok transfer istemedik, kodumun orta sahasına adam alın dedik. 2 ay konuştunuz, oyuncular gelmek için haber yolluyor dediniz, 28 Ocak ŞL maçları sonrası dediniz, parasına bakmayacağız dediniz, en kısa sürede transferleri yapacağız dediniz, onlarca şey dediniz ve kimseyi almadınız.

Hoca Avrupa’da ilerlemek istemiyor ki zaten. Elenince artık haftada bir maç olacak diye seviniyor. Şampiyonluğu kaybetmeyiz inşallah ne diyim.

Birtek orta saha alinacakti ozaman 4 4lük olurdu transfer dönemi. Illa biyer eksik kalacak hep.

Okanın şiraze iyice kaymış son olaylarda etkilemiş belli

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

''Yürürken sakız çiğneyemem'' diyor sevgili hocamız. Aman kafası bulanmasın da takıma odaklansın. Bir gün sakatlanan oyuncuyu sahada 15 dk tutmayıp sakatlık derecesinin artmasını engelleyebilmesi bile ihtimal dahilindedir.; hayatta her şey mümkün Hocamıza güvenelim, derim özetle...

Ya bu yarım yamalak kurduğun kadroyu bu sene şampiyon yaparsın ya da bu diyardan çeker gidersin Okan edendi!

Geri
Üst Alt