- 20 Ağustos 2017
- 21.521
- 14.669
- 1.688
Iki ay bizi uyuttular. Bela okumayalim da.
n'apalim?
n'apalim?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni Gedson Nhagayı getirdim daha ne olsun@Batıkan Kanarya 'nin nöbet açması yasaklanmalı. Her açtığı nöbette kaos, olumsuzluk hakim
Ah keske soksaydi oyle klas futbolcuyu, siz ne anlarsiniz futbolcudan.gueye sokacaktı 35 mılyona
okan buruk sayesindeBukadar plansız,beceriksiz,yalancı saçma sapan bir yönetime rağmen nasıl 3 yıl üst üste şampiyon olduk anlamak mümkün değil
Ortaklar. Sevabıyla günahıyla.. üzülecek birşey yok, elit diyordu paraya bakmayacaz diyordu. O gün dediysen bugün de konuşacaksın; istedim almadılar diye.. gerekirse istifa edersin..Hocanın surat 5 karıştı üzüldüm adama. Dursun’a hala nasıl inanıyorsun hocam ya
Ya abi hadi hadi hadi AvrupaymışOkan Buruk: "Kadro genişliği olarak sezon başına göre daha iyiyiz. Bunun altını çiziyorum. Çok daha iyisi olabilir miydi? Olabilirdi...
Bu saatten sonra tek odağımız hem lig hem Avrupa olacak. Saha içindeki başarıya odaklanmalıyız artık."
tamamCan armando geliyormus