Dursun ve okan kolkola giderler, 3 maça bakar, juve, ifb, tjk. Gitsinler umrumda değil de giden avuçtaki şamp olacak.
Gitseler ne yazar ki

Okan 1 milyar dolar harcatıp rekortmen hoca oldu kulüp olarak sen battın

Dursun da floryayı okuttu daha yapacak bi işi kalmadı

Testi kırılmadan tokatı patlatacaktın 4 senedir dilimde tüy bitti de dinletemedim anlatamadım

3 atıp lider olduğumuz maçtan sonra sanki 5 yemiş gibi üzgün Okan Hoca! Juve için çözüm üretiriz ama daha fazlası olmaz minvalinde konuştu. Asıl hedef olarak da ligi gösterdi. Bence de doğrusunu yaptı.

“A+ oyuncu”
“istediğimiz orta sahayı 28 ocaktan önce vermiyorlar takımı şampiyonlar liginde”
“Parasına bakmadan alacaz”

ALLAH BELANIZI VERSİN
İşleri güçleri YALAN, mis gibide yiyoruz, maça gidip laylay lom yapan seyirciye bu normal. Taraftar lazım taraftar, seyirci değil. Limitmiş zartmış zurtmuş alayı YALAN, YALAN

o zaman juveyi yeneceksin aksi bir skor olursa da seni sabaha kadar eleştireceğim ve müridlerin de yüzsüz gibi ağzını açmayacak.Çıkacaksın o maça torr-sara-yunus osleriyle ve rakip bizi merkezden delip durursa sorumlusu da sen olacaksın
Devre arası 40 milyon euroya os almadığınız için eleyemedim diyecek

Ahrazsaraylılar da dursun istifa diyecek

Bunu alıyoruz diye Kutucu takasından vazgeçmişlerdi 😂

Yav bu adam sezon başı kadrom tam artık sıra bende demiyor muydu? Sezon başı yönetimi kendisi durdurdu takımı idare edememekten korktuğu için. Niye ağlıyor şimdi?

Kendimizi can havliyle zar zor attığımız transfer sezonunu fiyasko ile kapatıyoruz. Tek kelime ile rezalet.
Benim anladığım şudur, bizimkilerin bir becerisi yok. Bir ön hazırlığı da yok. Tamamen rüzgarın yönüne göre sallanan, bir politikası olmayan bir yönetim.

Bence haklı bu konuda, daha dusuk veya benzer profilini transfer etmeye gerek yok. Kadromuzu sacma topcular ile sisirmenin bir anlami yok. Istediklerimizi alamamak baska bir problem tabi, o baska bir elestiri.

Valla hocada kusura bakmasin ona verilen butce kadrolar Galatasaray tarihinde kimseye verilmedi biraz da scout transferine hic onem vermezden alt yapidan oyuncu cikarmadan hazira konayim diyor Fatih hoca zamaninda 1 milyon euro limit felan vardi
Emre terim şuan gelse 400m harcatir ne anlatıyorsun biz 6m a torreira çektik 3 sene önce şimdi git bakayım aynı torreira iste senden 30m isterler torrik de 10m maaş ister futbolu bitirdi bu Araplar falan fahiş fiyatlar

Geri
Üst Alt