Sağlam bir Lemina muadili orta saha almadan transferi kapatmak demek alenen Galatasaray'ı satmak demektir. Bu takım mevcut kadro ile şampiyon olsa bile bu fikrim değişmez. Rakibinin yapacağı mallıklarla şampiyon olabilirsin ancak ki bu sene o fenere özgü mallıkları yapmalarına dahi müsaade etmiyor federasyon ve hakemleri. Anında devreye giriyor. Her şeyi sağlama almışlar, önlerinde tek bir engel var Galatasaray. Ona da içerden ihanet etti hainler.

Hakkım varsa helal etmiyorum.

İşin komik kısmı bize uygun bir profili son 3 gün kala menajer önerisi ile bulup cimrilik yapıp almamaları
En son bile bile ihanet edip almadiklari adam gedsondu yerine getirdikleride çöp gördük sonumuzu. Sırta gedsondan sonra 2.bıcak darbesini yedik maalesef yine satışa gelerek. Tek fark çok istedigimiz adamin birini rize gibi sacma bir yerde görmemek.

En son bile bile ihanet edip almadiklari adam gedsondu yerine getirdikleride çöp gördük sonumuzu. Sırta gedsondan sonra 2.bıcak darbesini yedik maalesef yine satışa gelerek. Tek fark çok istedigimiz adamin birini rize gibi sacma bir yerde görmemek.
Soyle liste yapmak cok zordu galiba gercekten.

1. Altimira
2. Denis
3. No name topkapan 6

Bu arada bugün maçtan önce 1 saat uyumuşum normalde hayatımda ilk defa böyle bir rüya gördüm o yüzden garibime gittiği için yazacağım.

Skriniar Antalya dep belden 4-6 hafta
Asensio Karagümrük diz 8-12 hafta çaput oluyorlardı.

Bir insanın sağlığının kötü olmasını istemem elbet ama yapacak bir şey yok gördük bir kere not olsun diye yazıyorum

Bu arada bugün maçtan önce 1 saat uyumuşum normalde hayatımda ilk defa böyle bir rüya gördüm o yüzden garibime gittiği için yazacağım.

Bir insanın sağlığının kötü olmasını istemem elbet ama yapacak bir şey yok gördük bir kere not olsun diye yazıyorum
Rüyaların tersi çikar denir genelde kaptirmisiz sezonu heis g.o

Ulan arkadaş hemen gidin yarın akşama kadar Dennis'i bitirin. Kiralık + zorunlu opsiyona verir onu Göztepe. Ya da Kurucu ile takasa sokun, adamlar kanat arıyor.

Olm orta sahayı içeriden çözmüşüz niye söylemiyorsunuz :asd: :ROFLMAO:

Okan Buruk: "Sallai gibi çok versatil bir oyuncumuz var. Singo'nun olduğu senaryoda Sallai'yi birçok farklı mevkiide kullanmayı düşünüyorum."

Olm orta sahayı içeriden çözmüşüz niye söylemiyorsunuz :asd: :ROFLMAO:

Okan Buruk: "Sallai gibi çok versatil bir oyuncumuz var. Singo'nun olduğu senaryoda Sallai'yi birçok farklı mevkiide kullanmayı düşünüyorum."
Bunu dedi mi gercekten? Sallai'den 6 cikarmayi deneyecekse isimiz var. Hele bunu Juventus macinda yapacaksa facia olur.

Bunu dedi mi gercekten? Sallai'den 6 cikarmayi deneyecekse isimiz var. Hele bunu Juventus macinda yapacaksa facia olur.
Evet. Tam açıklaması

" Sallai gibi çok versatil bir oyuncumuz var. Onu birçok mevkide kullanabiliyoruz. Singo'nun olduğu senaryoda Sallai'yi farklı yerlerde kullanabiliriz. Bu düşündüğümüz şeylerden biri."

Upside Down Twerk GIF by Columbia Records

Erayım o iki namussuz bilinçaltını işgal etmişler.

Hükümet bize karşı diye algıyla ağlayan fb suspus herzaman yaptiklari şey ağlayarak herşeyi kendi istedikleri gibi olsun istiyorlar adamlara her türlü önleri açılıyor ama sorsan herşey Galatasaraya yapılıyor . Bizimkilerde sanki herseyin farkında gibi oturup seyrediyoruz her transfer dönemi kariyerli oyuncu alan takım s.ligine devam edicek ama genç ya tutarsa oyuncu aldık işimiz herkese karşı gerçekten çok zor ayrıca bizimde mücadele edecek kadromuz yetersiz

Beyler bu sene şampiyonluk da yok gibi he ne dersiniz

Ya biraz esprisine yazdım zaten. Bu arada sene sonu sıralamamız için Mayıs'ı beklemeye gerek yok. Mart sonu belli olur. Martı bitirdiğimizde eğer hala lidersek şampiyonuz diyebiliriz bence.
Çekişme iyidir de adil koşullarda tabii. Yani PL niye zevkli; seyir zevki yüksek, kaliteli kadrolar ve güzel tempolu bir futbola sahip olduğu için.

Kadrolar güçlensin amenna da, işe siyaset vs dahil olunca oradan ne zevki alacağız yani. Tabii hakem yönetimi, adil kararlar vs vs.

Bazen süperligi takip etmek çok yorucu yani

Adnan Polat tekrar aday olacak söylentileri okudum 1-2 yerde

Adnan Sezgin'le beraber geri gelirlerse net uzarım ben futboldan bi 5 sene

Geri
Üst Alt