- 16 Haziran 2010
- 193.501
- 145.660
- 6.478
Amma meraklisiniz kufure ha, birinin baskasina ettigi kufuru napacaksiniz?Masonun ekine ettigi kufrun hala
atilmamasi agir kaypakliktir !!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Amma meraklisiniz kufure ha, birinin baskasina ettigi kufuru napacaksiniz?Masonun ekine ettigi kufrun hala
atilmamasi agir kaypakliktir !!!
Amma meraklisiniz kufure ha, birinin baskasina ettigi kufuru napacaksiniz?
Cok zor soru
Sen küfürün köyünden geliyon zatenİroni yapiyorum ustad unlem koydum ya ne meraklisiniz manasinda
Kiralık geldi. İsteğe bağlı 15 milyon euro opsiyon burası net değil ama opsiyonu kullanırsak 5 milyon bize bonus(maç vb.) ödemesi bize yapılacak yani bize 10 milyona mal olmuş olacak deniyor.Benim hala pek aklim almiyor nerden nasil bir karar.
Bayern ile yapacak maclar karsiligi falan bonservissiz sadece maas karsiligi mi oldu nedir acaba...
Yani sol stopere adam lazim defansta en cok bence. Sag bek geliyor.
Cozemedim ben bu isi
Gelin gelin çabuk koşun gelin yeni bir avuntu buldum, heriflere tur bindirmişiz
2004 yunanistan taktigiyle mi oynayacaz
Rehhagel boşta2004 yunanistan taktigiyle mi oynayacaz
Yani pek mantikli bir hareket gelmiyor.Kiralık geldi. İsteğe bağlı 15 milyon euro opsiyon burası net değil ama opsiyonu kullanırsak 5 milyon bize bonus(maç vb.) ödemesi bize yapılacak yani bize 10 milyona mal olmuş olacak deniyor.
Bi zahmetAn itibariyle Deadline Day'e girmiş bulunmaktayız. Hem neşe hem çile bir transfer döneminin daha sonuna geldik forum ahalisi ve hoşçakal transfer nöbeti her nerede ne yaşanıyor ve yaşatılıyorsa...
Ekli dosyayı görüntüle 314797
Taraftar bunu arzuluyor ve istiyor fakat yonetim ve teknik ekip buna tam hazirlikli degil gibi kafada.Kadronun son haline baktım bu takım ligde yine şampiyon olur... Şampiyonlar Ligi'nde ilerlemek gerekiyor biraz da topun bizi sevmesi lazım Juventus elenmeyecek takım değil
Sondaki Reha muhtar saçmalamasını çakmadın mı Osman ağabeyBi zahmet
Şubatın ortası geldi
Yakında 2 transfer dönemini birbirine bağlayacaklar