images (9).webp

ymarktın yaptığı bi ton itliğe rağmen bunları hala osurtmamız baya komik

Benim hala pek aklim almiyor nerden nasil bir karar.

Bayern ile yapacak maclar karsiligi falan bonservissiz sadece maas karsiligi mi oldu nedir acaba...

Yani sol stopere adam lazim defansta en cok bence. Sag bek geliyor.

Cozemedim ben bu isi
Kiralık geldi. İsteğe bağlı 15 milyon euro opsiyon burası net değil ama opsiyonu kullanırsak 5 milyon bize bonus(maç vb.) ödemesi bize yapılacak yani bize 10 milyona mal olmuş olacak deniyor.

Kadronun son haline baktım bu takım ligde yine şampiyon olur... Şampiyonlar Ligi'nde ilerlemek gerekiyor biraz da topun bizi sevmesi lazım Juventus elenmeyecek takım değil

Insallah okan artik rotasyon yapmayi ve oyuncu degistirmeyi ögrenir hic umudum olmasada

Ve insallah renatoya gerekli sureyi verir, bu konuda da hic umudum yok. Oyuncuyla ilgili sanki u19a transfer yapmisiz gibi konustu

An itibariyle Deadline Day'e girmiş bulunmaktayız. Neşesiyle çilesiyle bir transfer döneminin daha sonuna geldik hep birlikte ve hoşçakal demek istiyorum transfer nöbeti her nerede ne yaşanıyor ve yaşatılıyorsa...

images-83.webp

Kiralık geldi. İsteğe bağlı 15 milyon euro opsiyon burası net değil ama opsiyonu kullanırsak 5 milyon bize bonus(maç vb.) ödemesi bize yapılacak yani bize 10 milyona mal olmuş olacak deniyor.
Yani pek mantikli bir hareket gelmiyor.

Boeyi severim ama istikrarli sure almadi, sakatliklar vs.

Yonetim garip seyler yapiyor cok valla.

Kadronun son haline baktım bu takım ligde yine şampiyon olur... Şampiyonlar Ligi'nde ilerlemek gerekiyor biraz da topun bizi sevmesi lazım Juventus elenmeyecek takım değil
Taraftar bunu arzuluyor ve istiyor fakat yonetim ve teknik ekip buna tam hazirlikli degil gibi kafada.

Gecen sene AVL alabilirdik gercekten ama planlaman yuzunden AZ ye elendin sonra KENETLEN ile donduk lig modumuza.

Bunu kiramamis olmak cok tatsiz.

Adamin daha taksitlerini odemiyorlar ama oyuncuyu Konya'ya kiralik gondermisler

Casa piayla kardeş kulüp olup stratejik işbirliği anlaşması yapmışız ya

Yıllardır aranan pilot takımı bulduk işte hemde portekiz ligindeler

Kiralayalım işte bu takıma topçuları oynasınlar,gsnin artıkları süre veremedikleri ligde kalmalarına yeter,hem onlar ligde kalsın hem topçular oynasın gelişsin

Geri
Üst Alt