Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.206
- 60.013
- 3.473
GELECEĞİNE
GELSİN
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yazmis en sonda SEM demis Said El Mala.Bu arada el mala dememiş eleman altta biri el mala yazmış ama neyse...
Renktaş hücum rotasyonu savunma rotasyonu gibi değil sayısal olarak daha fazla isim olmalı. En fazla hamle ve oyuncu değişikliği hücum hattında oluyor. Sürekli üretken kalmakta kolay değil hücumda form durumu daha değişken olur.
Beraldo mu Zeze mi? Beraldo bana stoper için yumuşak bir oyuncu gibi geliyor sanki. Lakin Beraldo'nun da aynı zamanda ayakları çok iyi o konuda da tam büyük takım stoperi.
E versinler o zaman 50 60 neyse ama yine de oyuncu evet demez...Yazmis en sonda SEM demis Said El Mala.
Osimhen'de opsiyon yoktuPara yok
Maaslari ödemek icin kredi cekmisler
Hala piyasa degeri milyonlarca euro olan oyuncularin pesinde kosuyorlar
Üstüne bir de kiralamak istiyoruz
Bu zamana kadar kimin opsiyonu kullandik da adamlar sana kiralik yollasin oyuncularini
Osimhen’de bile opsiyon kullanmadik gittik görüstük belki daha pahaliya mal oldu
Galatasaray bağımlılık yapıyor maalesef. Yada transfer taraftarıyız.Bağımlılık... Ben bağımlılıklarımdan kurtulamıyorum be yazık ki![]()
sallai+singo sağ bekte gereksiz kontenjan şişiriyor. 2'sinden birini gönderip yerine u23 sağ bek koymak en mantıklısıydı, en başından beri. hatta keşke yerli bir sağ bek alternatifi bulabilseydik. tabi 3 ağustos'ta bu karar alınıp bu radikal değişim yapılabilir mi göreceğiz.