Transfer Nöbeti #8

1785791188567.webp

GELECEĞİNE

1785791213996.webp

GELSİN

SON DAKİKA | Rafael Leao halen Galatasaray'da oynama fikrine açık ve yakın arkadaşı Victor Osimhen kararında rol oynayabilir. (Tuttomercato)

Para yok

Maaslari ödemek icin kredi cekmisler

Hala piyasa degeri milyonlarca euro olan oyuncularin pesinde kosuyorlar

Üstüne bir de kiralamak istiyoruz

Bu zamana kadar kimin opsiyonu kullandik da adamlar sana kiralik yollasin oyuncularini

Osimhen’de bile opsiyon kullanmadik gittik görüstük belki daha pahaliya mal oldu

Renktaş hücum rotasyonu savunma rotasyonu gibi değil sayısal olarak daha fazla isim olmalı. En fazla hamle ve oyuncu değişikliği hücum hattında oluyor. Sürekli üretken kalmakta kolay değil hücumda form durumu daha değişken olur.

Ben kanat almak mantıksız demiyorum ki.... Alacaksın tabi kanat... 2 kiralık kanadın ayrıldı takımdan biri pek oynamasa da... Hatta bir tane de yerlisi ayrıldı yine oynamayan... 1 tane u23 olmayan yabancı kontenjanın var... Onu da en değerli yerli kanat oyuncunun mevkisine ve pahalı ve yıldız statüsünde olanından yapmak mantıklı mı? Yani kısacası rotasyon kanat oyuncusu lazım, o rotasyona rotasyon olmayı da kabul edecek iyi bir u23 kanat almak ve u23 olmayan tek kontenjanı daha direkt oyuncu eksiğimiz olan yere kullanmak daha doğru değil mi?

Beraldo mu Zeze mi? Beraldo bana stoper için yumuşak bir oyuncu gibi geliyor sanki. Lakin Beraldo'nun da aynı zamanda ayakları çok iyi o konuda da tam büyük takım stoperi.

Beralfo derim Zézé gelirse çok fazla siyahi veya melez oyuncudan oluşacak takımın defans hattı siyahi oyuncularda fiziksel kapasite üst düzeyde ama sakar oluyorlar birtane farklı profil şart oraya

Kalan 1 ay transfer operasyonları için çok kısa bir süre, bunu takip etmek zorunda hisseden bizler içinse çok uzun, çünkü sevgili yöneticilerimiz de sürenin çok uzun olduğunu düşünüyor malesef

Leao+Batrakov ön tarafa yapılmak istenen isabet olur

Para yok

Maaslari ödemek icin kredi cekmisler

Hala piyasa degeri milyonlarca euro olan oyuncularin pesinde kosuyorlar

Üstüne bir de kiralamak istiyoruz

Bu zamana kadar kimin opsiyonu kullandik da adamlar sana kiralik yollasin oyuncularini

Osimhen’de bile opsiyon kullanmadik gittik görüstük belki daha pahaliya mal oldu
Osimhen'de opsiyon yoktu

Hala isim mi tartışılıyor yav burda? Geçen sene nasıl eksik kadroyla lige başladıysak bu sene de başlıycaz işte. En fazla bi yedek santrafor bir tane de dandik sol açık kiralar bitirirler transferi. Bu at kestanelerine oy verenler düşünsün.

sallai+singo sağ bekte gereksiz kontenjan şişiriyor. 2'sinden birini gönderip yerine u23 sağ bek koymak en mantıklısıydı, en başından beri. hatta keşke yerli bir sağ bek alternatifi bulabilseydik. tabi 3 ağustos'ta bu karar alınıp bu radikal değişim yapılabilir mi göreceğiz.

Sallai joker de olabilmesi bakımından faydalı oyuncu bence... Ayrıca fiziksellik katıyor takıma, Barış da giderse onu katan adam azalıyor... Yani satılmaz değil ama ona sıra geç gelir benim gözümde... Singo'dan fazla zarar etmeden çıkılabilseydi mantıklıydı ama... Ha o da kötü oyuncu değil ama güvenemiyoruz işte...

O değil de bu isimleri çıkarmak zor değil ki... almak zor anasını satayım... böyle 10 tane adam ismi yaz koştur peşinden sonuç sıfır ise sıfırdır... şu yazılan isimlerden herhangi birinin bize gelme ihtimali yok denecek kadar az... musiala almanın ihtimali hepsinden fazlaydı bence... sakatlık, form tutma ihtimali, cl de yeniden parlayıp eve geri dönme ihtimali falan... şimdi beraldo el mala falan diyorlar da bu adamlar zaten yüksek bir bonservisle istedikleri takımlara gidebilirler. Niye biz diye sorası geliyor insanın...

Leao gelir diyorum gelecek belli bence fenerin ısrarla ret yemesinden martinelli fslan bilerek ortaya atılan yem bence

bu patlakov harbi iyi topçu mu la?

Geri
Üst Alt