Transfer Nöbeti #8

Ben olumsuz değilim takıma ve hocaya.

Sadece direkt 11e 4-5 transfere ihtiyaç var.

2024 yazı kadar çaresiz değiliz

Bi de yunusa fazla güvenmemeli.Orda can uzun yanında mert kömür de alinsin

Son dakika ; okan buruk : bana gelen bilgi transfer yapacağız!

yenilemediğimiz orta sahayı devre arasında mecburen yenilemeye çalışacağımızı düşünüyorum.

Tamamda umut o guardiola o adamın taktisyenliği dünyaca kabul gören biri bizim hoca ile bir mi?Bizim hocayı kurtaracak 1 osimhen var mertens genç torreira gibi birkaç üst seviye oyuncu olmayınca defolar artıyor.Taktisyenliği geride bizim hocanın.Teknik ekibi hala başakşehir teknik ekibi.Gelişim yok birşey yok hala aynı yanlışlar devam ediyor 5. yıla geldi.
Oyuncular %100'üne kadar doydu hocada da hatalar var ama bu oyuncuları motive etmek çok zor olacak.

Keşke leao ya da o tarz bir kanat gelse de bu sane gitse..Ne oyun içi ne de sezon içi istikrarı var..Bunun yüzünden barış ı da en verimli olduğu sağ kanatta kullanamıyoruz..

Leminayi istemeyenler vardi. Lemina olmayinca orta saha diye birsey yok. Daha iyisi olurmu olur tabiki ama eldeki tek iyi olan orta saha oyuncuyu istemeyip ve göndermek tam akil tutulmasi.
Zaten gitmesi gereken ismin Torreia olduğunu söylüyoruz renktaş

Lemina haydi stoper yedekliği filan bşr nebze kabul edilebilir

Ama Torreia diye bir sorunumuz var basbayağı

Apo artistlik yaparken topu kaptırıyor. 2. Golde arkasındaki adam önüne geçip gol atıyor.

Yerim garanti zaten diyor adamda motivasyon kalmamis

bu ugoçukwuyu izleyip transferine onay veren kim varsa vatana ihanetten idam edin vurun kellesini gitsin

cuestayı adam yerine koyup stoper transfer ettik diyen hainden ne farkınız var lan sizin

Tamam Kaan kalsın

Ama eren'den hiç umutlu değilim

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan hocanın oyunu sürdürülebilir bir oyun değil, transferle çözüleceğini düşünmüyorum. Fernandes- Leao falan farketmez kimin geleceği, topu alan adama en yakın oyuncu 10 metre uzakta transfer yapsan ne olacak.

Geri
Üst Alt