Transfer Nöbeti #8

hocanın ve sıkavut ekibinin ciddi ciddi izleyip(!) listeye dahil ettiği ugochukwu’yu görünce de bunların bonservisli transfer yapmasını isteyemiyorum ya
kiralıktan devam, bu sezon satıldı çoktan

İyi niyete güvenecekmişiz.

Biz bu numaraları yemeyiz Çorum FK maçında 50 bin kişi puan kaybı gelirse sizi çiğ çiğ yer.

valla karaküllük'ü izlerken az önce kahkaha attım hiç beklemiyodum

Karakullukçu: "Dursun başkan neymiş yedek oyuncuya o parayı vermem... Ya sen Trabzon'un 5 verdiği adama 35 teklif eden adamsın!"

Toru acilen gönderin hem.yuksek maaş alıyor hem gram.katkisi yok aksine zarar veriyor takıma apo için ise direkt jübile yapın bırakmış çünkü futbolu .O lesleyi kim onerdiyse direkt kovun daha tesise sokmayın

Hoca halen iyi niyetle calisiyorlar felan diyo yahu. Bu adamin da fitrati bu yapcak bisi yok olmadigi biri gibi davranmasini beklemiyorum artik. Ama tüm iyi niyetleriyle ilk seni kovacaklar sen bilirsin

Biz maçı izlerken Dursun başkanım kim bilir hangi yıldızlara ilgi mektubu kaleme aldı

Başkanın listesinde çimentoyla demirden başka bir şey yok hocam fazla inanmasan iyi olur

hala iyi niyetli bi çalışma var diyor
kafayı yemelik
cenk ergün’e, mehmet özbek’e transfer yaptırıyor başkanın aloooo
nerde iyi niyet

İyi niyete güvenecekmişiz.

Biz bu numaraları yemeyiz Çorum FK maçında 50 bin kişi puan kaybı gelirse sizi çiğ çiğ yer.

Sonra bunun yapabileceği bir şey yok deniliyor.

Ulan 5 transfer dönemidir aynı bok.
Geçen sene trabzon yallah vermiyorum deseydi günayla çıkacaktık sezona ne anlatıyon sen.

Iyi niyetli calisma = olmayacak heriflere 2+18 teklif etmek

Geri
Üst Alt