- 18 Mayıs 2011
- 53.434
- 57.389
- 4.613
donmezCole Palmer United'a giderse Bruno fernanç işi bize döner mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
donmezCole Palmer United'a giderse Bruno fernanç işi bize döner mi
Hull 'un bir görevi de bizim transferleri bozmak mı olmuş şimdi.
kontenjan yokBayern Boey bırakma kararı almış
Tekrar kiralar mıyız ?
Sadece bununla sınırlı kalırlar mı sence. EPL takımı oldular artık. Enciso kasa herhangi bir oyuncunun aklını çelmek kolay olur onlar için.Bu kazmayi alarak bize faydasi olur ancak renktas
Singo'yu satıp hem bütçe yaratacaktık hem kontenjan açacaktık, oraya da beleşe Zeki'yi alacaktık.sallai-singo
lesley-nhiaga
bu 4lü işi bozuyor. gereksiz kontenjan şişimi var burada.
sallai/singo'dan birini satıp (benim tercihim sakatlık probleminden ötürü singo olurdu), lesley'i daha yeni aldığımıza göre de nhiaga'yı kiralamalıyız.
singo'yu o maaşla kimse almaz demeyin. gerekirse maaşının yarısından fazlasını karşılar yine satarsın. zararın neresinden dönülürse kardır diyeceğiz artık singo'da.
Nhaga kalmalısallai-singo
lesley-nhiaga
sallai/singo'dan birini satıp (benim tercihim sakatlık probleminden ötürü singo olurdu), lesley'i daha yeni aldığımıza göre de nhiaga'yı kiralamalıyız.
singo'yu o maaşla kimse almaz demeyin. gerekirse maaşının yarısından fazlasını karşılar yine satarsın. zararın neresinden dönülürse kardır diyeceğiz artık singo'da.
hala daha geç değil. bir u23 sağ bek bulunup sallai ile rotasyon edilebilir. o bölgede.Singo'yu satıp hem bütçe yaratacaktık hem kontenjan açacaktık, oraya da beleşe Zeki'yi alacaktık.
sallai-singo
lesley-nhiaga
singo gitse yeter bence. bana kalsa sallaiyi de satarım ama bunlar kalan günlerde o operasyonları yapamaz.sallai-singo
lesley-nhiaga
Sallai Singo'dan önce gitmesi gereken bir adam. Piyasası varsa hemen yollayalım. Singo'yu da yollayıp en kötü o bölgeyi Barış Alper ile destekleyerek ilerleyebiliriz. Sallai dümdüz topçu her an faul yapma kart görme potansiyeli olan biri acilen çıkartmamız lazım elden.hala daha geç değil. bir u23 sağ bek bulunup sallai ile rotasyon edilebilir. o bölgede.
nhiaga'nın kalırsa yarış içinde güvenilip süre bulacağını sanmıyorum. lesley alınmamış olsaydı nhiaga kalsın derdim de, an itibariyle süre bulması çok zor geliyor bana.Nhaga kalmalı
Takıma dinamizm katacak oyuncu yok
Gelişimi için oyuncu yollayıp faydalanan bir kulüp asla olmadık
Bu kiralık olayından vazgeçmeliyiz bunu becerebilecek bir yönetim yok
Senede 30-40 maç oynayacağı bir kulüp olmadıkça manasız
Jakobs elimizdeki en iyi bek. Sağ ve sol dahil. Jakobs'tan çıkarsan seneye yine sol bek aramaya başlarsın. Üstelik hoca sol stoper de oynatıyor ara ara. 3'lüde bile oynatabileceğin bir adam. Sallai Singo adında iki tane yabancı sağ bekimiz varken sol bekten çıkmak delilik olur.Kimse konuşmuyor ama bence en büyük kontenjan yiyen oyuncu Jakobs,
zaten oynayabiliri az bir adam ve 2 tane yerli sol bek varken elimizde oraya u23 alıp rotasyon ile çevirebiliriz zira Jakobs'ta 2000 dk anca oynuyor.
jakobs ile sallai dokunulmaz oyuncu hocamKimse konuşmuyor ama bence en büyük kontenjan yiyen oyuncu Jakobs,
zaten oynayabiliri az bir adam ve 2 tane yerli sol bek varken elimizde oraya u23 alıp rotasyon ile çevirebiliriz zira Jakobs'ta 2000 dk anca oynuyor.
katılıyorum fakat sağ bekte iki yabancı üst üste binmişken sol bekte 1 yabancı+1 yerli işini bozmayız diye düşünüyorum bu kadar az süre kala. ondan yazmadım jakobs işini.Kimse konuşmuyor ama bence en büyük kontenjan yiyen oyuncu Jakobs,