Transfer Nöbeti #8

Hani Sol Kanatı Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    61
  • Bu anket kapanacak: .
Sancho, kessie, goretzka vs falan neden hiç düşünülmüyor acaba. Hem maddi olarak da çok yormaz hem de hala kaliteli oyuncular.
Dandikos hepsi, ancak kimseyi alamazlarsa yine beleş Sancho riskine girilebilir.

Kessie'nin son durumunu bilmiyorum. Normalde fena oyuncu değil ama kaç senedir Arabistan'da.

Goretzka falan olmaz.

Sancho, kessie, goretzka vs falan neden hiç düşünülmüyor acaba. Hem maddi olarak da çok yormaz hem de hala kaliteli oyuncular.
Sancho 6 yıldır adam gibi top oynadığı maç sayısı 5-6 maç. Goretzka fiziksel ve mental olarak bitmiş durumda. Kessie Lesley alinmasaydi alınabilirdi ki kontenjan sorunu var.

10 numara ve sol kanat birbirine bağlı. biri u23 biri biri yetişkin olacak, açıklamak için herhangi bir ikiliyle aynı anda anlaşılmak zorunda gözüküyor.
Santrafor u23 olacak ama bu ikisinin oyun anlayışına bağlı olarak profil değişebilir.
Hadi sol stoper alalım desek bu sefer de Barış'ın gidişine göre yerli ya da yabancı olma durumu değişebilir.
Bir de her bölge için 10 kişiyle görüşüyoruz:)
İlk transfer yapılsa gerisi çorap söküğü gibi gelebilir.

Once degerini bulan gitsin diyorum ama artik 100 milyon euro verseler bile kimse gitmesin diyorum.
Cunku bunlar o parayi carcur eder kimseyi alamaz.

Lesley-sara-reijnders orta sahası nasıl olur? Lesley yerine torreira da olabilir tabi

Hiç olmazsa uygun maliyetlerle Sancho ve kessie riskine girilebilir bence ne idüğü belirsiz topçu almaktansa

Ulan Tolgahan 10 no u23 olacak diyordun şimdi de Bruno ve Brahim 10 no'da ilk hedef yazan adama da haberin tamamen doğru diyorsun? Teşkilat mısın?
O kısma takılma bence Tolgahan’ın dediği doğrudur zaten Said el mala sol kanat, Bruno ve Brahim’i 10 için istiyorduk Hikmet karıştırmış mevzuyu

Geri
Üst Alt