Transfer Nöbeti #8

Hani Sol Kanatı Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    52
  • Bu anket kapanacak: .
Transfer yapabilecek miyiz patron nedir öngörün? Iyice rezalet hal aldı sanki

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kuş taşa çarpmadığı sürece beklentilerin karşılandığı transferler bence imkansız artık.

5-6 adam gerektiği yerde hepsini son ana bırakırsan en az yarısında çuvallayacağın kesindir zaten.

iddia ediyorum kulüp tarihinin en saçma olayı bir bek oyuncusuna 30 milyon bonservis 5 milyon maaş vermektir
120 yılda daha büyük tek bir rezalet bile yoktur
Deveye sormuslar : "Boynun neden egri ?" Deve de "Nerem dogru ki ?" demiş.

Bizdeki o hesap daha 10 numara almayıp Singo almak tamamen saçmalıktı.

Hikmet, Tolgahan'ın paylaşımını paralel yazıp alın size duyum şimdi diğer hesaplar da benden görüp yazmaya başlar demiş. :asd:
hikmet de setenin kanala geçince transfer duyumu falan vermeye başladı, golazo da falan sabunun yanında takılıyordu...
efendi bi adam da , hep ortadan ortadan...

Her zaman dediğim gibi Monacospor'dan Ronaldo bile olsa alınmamalı bence yav 😃

iddia ediyorum kulüp tarihinin en saçma olayı bir bek oyuncusuna 30 milyon bonservis 5 milyon maaş vermektir
120 yılda daha büyük tek bir rezalet bile yoktur

şampiyonluk maçına gol averajı lazımken tek forvet halil ile çıkan fati hocamın yaptığı mı daha büyük saçmalık ,

yoksa bu mu zor seçim valla

1785827054667.webp

Singo sakatmışş püüüüh allah belanızı versin yeter artık imdaaat yok mu şu kulübü yerle bir edecek biri

Victor Osimhen: “Ben agresif bir yapıya sahibim. Birinci kaptan olmamalıyım.” (Levent Tüzemen)

Haber doğrudur yanlıştır bilmem ama böyle sinirlenen adam kaptan olmamalı doğru. Icardi de kötü kaptandı o da hiç savunamıyordu takımı.

Davinson iyi olabilirdi hakkaten.
Osimheni kaptan yapanlarda kabahat, hiç bir iş mi doğru yapılmaz

Geri
Üst Alt