Transfer Nöbeti #8

Hani Sol Kanatı Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    52
  • Bu anket kapanacak: .
IMG_8754.webp

Gibi nöbet

Bu Singo için önemli bir şeyi yok, dünya kupası maçlarında oynayabilir denilmiyor muydu? At olsa vururlardı bunu.

30 milyona sağ bek neyimize zaten bizim.

barışı satıp parasını da langa verir bunlar

Bekleyin siz Eylüle ne kaldı? Elbet kulübüyle kavga edecek 1 - 2 futbolcu çıkar !!!

Martinelli'yi salacak mı Arsenal? Ihtimal varsa Leao falan hikaye olur yanında

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Victor Osimhen: “Ben agresif bir yapıya sahibim. Birinci kaptan olmamalıyım.” (Levent Tüzemen)

Haber doğrudur yanlıştır bilmem ama böyle sinirlenen adam kaptan olmamalı doğru. Icardi de kötü kaptandı o da hiç savunamıyordu takımı.

Davinson iyi olabilirdi hakkaten.

Victor Osimhen: “Ben agresif bir yapıya sahibim. Birinci kaptan olmamalıyım.” (Levent Tüzemen)

Haber doğrudur yanlıştır bilmem ama böyle sinirlenen adam kaptan olmamalı doğru. Icardi de kötü kaptandı o da hiç savunamıyordu takımı.

Davinson iyi olabilirdi hakkaten.
Maçta pazı bandını osi ye verdiler o gitti yunus a taktı... kaptan olmak istemiyor belli...

Martinelli burada anlatildigi kadar imkansiz bir herif degil ya cok abartiyorsunuz ..
Soyle dusunun buna 2-3 yil once 100 milyon euro falan istiyorlardi en prime yaslarina geldikce dususe gecti..
Oyuncu tercih anlaminda bizi tercih etmez muhtemelen ama oyuncu kalitesi - takima katacaklari acisindan ben greenwood ayarinda goruyorum

Martinelli'yi salacak mı Arsenal? Ihtimal varsa Leao falan hikaye olur yanında

Geçen sene iyi durumda değildi zaten Trossard’ın bu kadar süre bulmasının temel sebebi Martinelli’nin rezalet durumda olmasıydı.

Yine skor katkısı verdi ama iyi değil durumu kesinlikle.

Yetenek seti olarak da Leao daha yüksek tavana sahip, Martinelli daha bir takım oyuncusu sadece.

Geçen sene iyi durumda değildi zaten Trossard’ın bu kadar süre bulmasının temel sebebi Martinelli’nin rezalet durumda olmasıydı.

Yine skor katkısı verdi ama iyi değil durumu kesinlikle.

Yetenek seti olarak da Leao daha yüksek tavana sahip, Martinelli daha bir takım oyuncusu sadece.
Transfer yapabilecek miyiz patron nedir öngörün? Iyice rezalet hal aldı sanki

Osimhen'in kaptan olmaması bence de doğru tercih 30'undan sonra agresifliğini biraz daha dinginleşmesiyle kaptan olur artık o yıllarda bizde mi olur başkasında mı bilemeyiz tabii

Geri
Üst Alt