Transfer Nöbeti #8

Hani Sol Kanatı Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    52
  • Bu anket kapanacak: .
Mataas Soule'nin adı bizimle hiç geçmedi galiba, aslında alınabilir gibi duran bir piyasası var. Beşiktaş'ın bile ilgisi olmuş galiba

Galatasaray Alman , Almanya’da oynayan ve değeri yaklaşık 50 milyon Euro olan bir oyuncuyu da her ihtimale karşı listesinde bulunduruyor ve ön görüşmeler yapıyor. Fakat oyuncuya Dortmund çok ciddi ilgi gösteriyor.

Her ihtimale karşı listede tutuyor nedir ya

Yine bir ton kolpayı saldılar, icraat sıfır

Galatasaray Alman , Almanya’da oynayan ve değeri yaklaşık 50 milyon Euro olan bir oyuncuyu da her ihtimale karşı listesinde bulunduruyor ve ön görüşmeler yapıyor. Fakat oyuncuya Dortmund çok ciddi ilgi gösteriyor.

Her ihtimale karşı listede tutuyor nedir ya

Yine bir ton kolpayı saldılar, icraat sıfır
Diyorum ya işte bunlar yaş ve piyasa değeri üzerinden filtreleme yapıp piyasaya haber pompalıyorlar. Yazı dili bile sıkıntılı şu içeriklerin

acayip övüyorlar bu adamı bir de medyada. yaptığı analizler leş, kolpadan duyum işine girdi bir de
Öyle deme, sözlükte kulüp içi görev alması gerektiğini belirtilen yazı vardı dün :D
Osimhen'in transfer döneminde engellemiştim kendisini.

1785822192256.webp

şuan bizim alabileceğimiz en iyi adam brahim diaz

okan bence arasın çirkef losser one ı , desin gel barışalım , barışma hediyesi olarakta gönder bana diazı vs

Leao yangını yapan biri olarak oyum martinelliye alınma şansı cidden varsa almamak hata olur fişek gibi herif

Yani Tolgahanin yazdiklarina göre El Mala Martinelli'nin alternatifi oysa ki tersi daha mantikli olmaz miydi. Dünyanin en hot prospectlerinden birisi nasil B plani olabiliyor?

Geri
Üst Alt