Mehmet BİLİCİOĞLU
10 Numara!
- 2 Aralık 2008
- 14.322
- 7.704
- 2.568
bu ne laa adam bildiğin tolgahandan kopyala yapıştır yaparak milleti keklemiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu ne laa adam bildiğin tolgahandan kopyala yapıştır yaparak milleti keklemiş
Diyorum ya işte bunlar yaş ve piyasa değeri üzerinden filtreleme yapıp piyasaya haber pompalıyorlar. Yazı dili bile sıkıntılı şu içeriklerinGalatasaray Alman , Almanya’da oynayan ve değeri yaklaşık 50 milyon Euro olan bir oyuncuyu da her ihtimale karşı listesinde bulunduruyor ve ön görüşmeler yapıyor. Fakat oyuncuya Dortmund çok ciddi ilgi gösteriyor.
Her ihtimale karşı listede tutuyor nedir ya
Yine bir ton kolpayı saldılar, icraat sıfır
Öyle deme, sözlükte kulüp içi görev alması gerektiğini belirtilen yazı vardı dünacayip övüyorlar bu adamı bir de medyada. yaptığı analizler leş, kolpadan duyum işine girdi bir de
Said El Mala YEM diyorlar o zaman. Her ihtimale karşı listede ise.
FM de ben de öyle topçu arıyordumBen diyorum ya işte bunlar yaş ve piyasa değeri üzerinden filtreleme yapıp piyasaya haber pompalıyorlar. Yazı dili bile sıkıntılı şu içeriklerin
iki çizgi çekiyor diye herkesi futbol profesörü yapıyorlar yaÖyle deme, sözlükte kulüp içi görev alması gerektiğini belirtilen yazı vardı dün
Osimhen'in transfer döneminde engellemiştim kendisini.
Ekli dosyayı görüntüle 330294
Eboue kadar olsa yeter mariano veya o ayarda bek görmedim daha yıllardır angelinodan umutluydum bir oda olmadıBizim bekimizin biri prime Cuadrado gibi olmalı